miercuri, 27 august 2008

Vite la fatat

Ati vazut ce avalansa de curvulitze si tarfulitze cu pretentii de vedeta asteapta sa fete zilele astea sau sunt in productie?
Au pus si ele mana pe un bou, de muls au fost mulse, acum trebuie sa gaseasca ceva cu care sa-i tina interesul boului. Si cum sunt toate niste vite si altceva decat sa stea la monta nu stiu, urmarea este logica.
Este degustator unde s-a ajuns, toate vacile astea fac copiii astia doar pentru bani. De la cersetoarea de metrou care e cu burta la gura si cere bani de apa pana la sotia de fotbalist. Daca nu ii faceau pentru bani, refuzau toate avantajele materiale si in cazul cersetoarei aleia nu iesea la produs. Aia daca e intrebata precis spune ca e dintr-un accident sau viol sau mai stiu eu ce poveste lacrimogena. Oare o stii care e boul care lasat-o insarcinata? Nu ca ar conta, precis gaseste unul pe care sa il abureasca ca e tatal si ca e in 3 luni cand la burta aia e cel putin in 5.
Nu i-am dat nici un ban cersetoarei, nu dau bani cersetorilor in principiu. Si in cazul ei, de dracu' mi-ar pasa mie de ea? Sa aiba grija de ea ala care i-a tras-o. Daca e barbat, atata chestie in viata sa fie in stare sa faca, sa aiba grija de muierea lui. Cum spunea si Nietzsche, pentru o femeie barbatul este doar un mijloc: scopul este copilul intotdeauna. Din pacate vitele astea nu citesc Nietzsche si accepta exact asta: sa fie tratate ca niste vite. De fapt chiar asta cauta.
Eu cred ca ar trebui sterilizate toate vitele astea si cand vor sa faca un copil sa fie nevoie de un permis: examen scris, testare psihologica, aflare IQ. Sa nu ne mai umplem de tigani, de copii ai strazilor, sa nu mai vedem la televizor bebelusi aruncati in tomberoane, groapa de gunoi sau WC.

10 comentarii:

  1. ok, ok. le testăm, dar să nu uităm că un copil= 50% mama + 50% tata. şi dacă am testat vaca, e bine să ţinem cont şi de bou, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt intru totul de acord cu ce ai scris.
    uite de ce avem impozite cat casa poporului, ca sa intretinem si ratatele si pe copiii lor aruncati in orfelinate sau in canale si care, intre noi fie vorba nu au totusi nici o vina. cat despre tigani.... cand oare va mai aparea al doilea Antonescu? sau macar sa fie sterilizati sa nu se mai impuiasca atata.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am fost eu destul de clar poate, iti dai seama ca trebuie testat si idiotul de posibil viitor tata.
    Nu se stie ce talent au muierile in a alege atat de des ultimul cretin?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti duri, dar poate aveti dreptate..la vremuri dure, masuri dure...

    RăspundețiȘtergere
  5. Niciodata masurile extreme nu au dat si nu vor da rezultate, singura solutie normala e acceptarea, societatea va gasi modalitatea ei de inglobare pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e deloc o solutie extrema, dar probabil tu esti dintre cei care cred de exemplu ca un ucigas in serie se opreste daca il rogi frumos.
    Oamenii sunt prosti. Dupa cata poluare, razboaie si distrugere aducem planetei pe care traim ar trebui sa fi clar asta.
    Nu ar trebui sa ti se permita sa ai copii decat daca dovedesti ca ai intelectul si resursele necesare sa ai grija de el. Iar in China solutia asta se aplica de mult timp, chiar daca nu asa drastic. Primul copil e ok, al doilea amenda, al 3-lea e sterilizare sau puscarie daca tin eu bine minte.
    Pentru suprapopulare doar taranii prosti si tiganii sunt de vina pentru ca fac copii garla. Primii ca sa munceasca pamantul si sa il faramiteze inre mostenitori, ceilalti ca sa ii puna la furat, cersit sau sa ii vinda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nu sunt printre cei care gandesc asta, dar nici nu sunt de parere ca ar trebui sa justific numarul de copii pe care il fac.
    Exista o teorie, nu imi aduc aminte acuma cine a formulat`o dar suna cam asa ceva: daca nu ar fi fost razboaiele, Holocaustul si diverse epurari in ziua de azi n`am mai fi avut apa pe glob suficienta.
    Deocamdata e problema cu energia nepoluanta, frica de suprapopulare, acum 15 ani era cu salvati balenele, nu taiati copacii, in urma cu 50 de ani era "make love not war", mereu va fi ceva. In timp unele lucruri se rezolva de la sine.
    Putina detasare de problemele de zi cu zi ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. ca in idiocracy, o familie de oameni inteligenti de abia se screme sa faca 1-2 copii pe cand dobitocii toarna copii non stop.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dobitocii nu stiu altceva si sunt lasati sa se procreeze. Toate serviciile din lumea asta costa, nimic nu e gratis. De ce ar fi altfel pentru ceva atat de important ca supravietuirea speciei?

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt perfect de acord ca ar trebui sa existe anumite chestii pe care sa le indeplinesti atunci cand esti parinte.

    dar, daca nu ai minte, nu ai nici minte suficienta sa te protejezi, si ce vina ar avea al treilea copil nascut in China sa ramana orfan.

    In plus, serban are dreptate. E ceva wrong in a trebui sa justifici numarul de copii pe care il ai. E un drept universal, la fel ca si casatoria.

    Si poate acum ai face un bine generatiilor viitoare sa te abtii, dar ai doar o viata in care sa te bucuri de copii. Cat despre generatiile viitoare, nimeni nu stie daca vor mai exista :)

    RăspundețiȘtergere