miercuri, 6 august 2008

La rampa

Articol de mare angajament si importanta nationala in Libertatea: cu cine si-a tras-o un bou a carui singura calitate evidenta sunt banii lui taticu'.
Iar alea daca tot sunt proaste, asta merita, sa fie folosite si pe urma aruncate. Niste curvistine care s-au vandut pe cativa arginti si sunt multumite de asta, chiar mandre. Cele care sunt destepte pe la apropierea varstei de 30 de ani, cand vor incepe sa arate cam ca naiba datorita exceselor, isi vor cauta un tolomac care sa le ia de nevasta si sa faca doamne din ele in ochii lumii. Dupa care ii vor turna repede un plod, al lui sau al altuia, daca nu aveau deja unul pe teava.
Acestea sunt valorile care conteaza acum. E bine si corect moral sa ai bani pe care nici macar nu i-ai facut tu, sa-ti cumperi femei cu ei si ele sa se lase cumparate.
Ce societate bolnava avem, in care acest tip de comportament nu numai ca este tolerat dar este si glorificat.
Clisee peste clisee, trase la indigo.

2 comentarii:

  1. ce proaste, sa umble cu unul care apoi se lauda in toata mahalaua ce le`a facut si ce pozitii le`a montat.
    nici macar nu m`as apropia de unul cu asa reputatie, daramite sa ma asociez cu el.
    de fapt de ce ma mir? femeile astea cum si`au construit "carieria"? din silicon, prezervative folosite si transpiratia diversilor oameni de afaceri pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe urma au pretentii sa fie tratate ca niste doamne. Le iese ca nuca in perete, lipsa lor de cultura si de eleganta sau finete le da de gol destul repede.
    Mi se pare ok sa imi fac de cap cu oricate, nu apartin nimanui. Dar fara sa fie de notorietate publica si sa ma laud cu care si ce.

    RăspundețiȘtergere