joi, 17 aprilie 2008

Din metrou, cu dragoste


O tipa care a tinut sa arate natiunii ce atzatzata este. In mod sigur o preacurata si prea nevinovata caprioara, pardon, vaca de lapte.

2 comentarii:

  1. cred ca stii ca vor doar sa se vanda cat mai bine, cererea si oferta, e la fel ca in toate emisiunile de pe la televizor cu bibaduze care isi misca hoitul in speranta ca un bastan cu dare de mana si ani multi o sa le remarce - anna nicole wannabees. din pacate asta e educatia pe care u primito de acasa..
    -Du-te draga si gaseseti un barbat cu bani, nu sta ca mine, cu tactu care bea ca porcul si nu da nici un ban in casa. ce daca o sa sufle spre tine ca un peste cand iti face felul, suporti, ca oricum dupa un an se plictiseste de tine. ii trantesti un biteng si o sa fii acoperita toata viata. nu fii proasta ca celelalte.. etc

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate pentru ele, genul acesta de cautare se finalizeaza cu un bocit pe ele.ro, eva.ro sau coolgirl.ro care le tine vreo 2~3 zile, cat dureaza pana gasesc urmatoare "mare dragoste", "nu pot sa traiesc fara el" etc. etc. Repetand povestea desigur, fara sa invete ceva din ea.

    RăspundețiȘtergere