marți, 22 aprilie 2008

Solivagus

Wow, ce idee, sa facem un team building!
Tentativa 1 a fost ca in bancul cu Piticul Pitic si Uriasul Urias plus prietenii lor. Au mers in team building, ce-au tot mers in team building pana undeva unde au disparut orice fel de informatii despre mediatizata activate de nu s-a mai stiut nimic. Serviciile secrete ar putea sa ia exemplu, asta da activitate de dezinformare.
Tentativa 2 a fost mult mai subtil facuta, dar atat de subtil ca a fost secret si fata de cei care trebuiau sa mearga. Sa nu fim rai sa credem ca au exclus colegi intentionat, chiar daca nu au raspuns la mail si s-au vorbit pe mess sau susotite. Nu, precis a fost pe susotite, pentru ca pe mess erau si colegii lipsa si nu se poate sa ii fi exclus intentionat. Si pe urma nu e absolut nimic ciudat sa treci de la ideea team building pentru departamentul nostru la team building sa vina si paparuda aia de la receptie, este o idee perfect naturala si plina de logica. Daca in definitiv la altceva nu este buna, apai macar in club sa se manifeste mai activ si la altceva decat telefonul mobil cu care ati ghicit, toata ziua stabileste intalniri in club, la film, la terasa. Ce stiti voi, lumea e foarte ocupata, nu are timp de asta decat in timpul programului de lucru.
E doar vina colegilor care nu au vazut nimic pe mail despre team building, e doar vina lor ca erau ocupati si nu au intrebat pe mess daca se merge. Si mai ales e in totalitate vina lor pentru ca s-au gandit ca poate exista atata colegialitate incat sa fie anuntati ca sa refuze politicos, daca tot nu erau doriti prin zona.
Acum ce sa le ramana altceva de facut decat sa constate ca nu e cazul sa ne gandim la relatii de prietenie si sa puna in cui colegialitatea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu