marți, 11 martie 2008

Tupeu de muiere

http://floarea21.hi5.com/
Asta este un exemplu clasic, ca la carte, de fraiera de hi5. Sa ne explicam, pentru audienta. Pustoaica nu arata rau, dupa cum se vede din poze. A se remarca pozele in care trateaza audienta cu un fund rotund si tare, pe langa cele in care saracutei fete i s-a rupt un nasture si da in natiune cu sanii inghesuiti pana la refuz intr-un sutien roz. Deosebit de artistice pozele in care executa inceputul unui numar de strip tease doar cu un prosop pe ea.
Acum nu va mira pe nimeni ca vrea sa fie respectata si sa i se recunoasca inteligenta. Asta da misiune imposibila :)))))! Numai o femeie putea avea asemenea tupeu =))
Chiar nu le invata nimeni pe fetele astea ca o data ce te afisezi in public in felul asta in mod sigur nu primesti respect si nici nu esti etichetata ca inteligenta? Ca sa citez o mare sursa de inspiratie a mea... sa vad daca imi aduc aminte expresia exacta... "stoarfa de spalat WC-urile" parca era. Multumesc pe aceasta cale Muffinei mele preferate, eterna muza si sursa de inspiratie.
Dintr-o prostie de genul asta ti se duce reputatia de fata serioasa pe canal. Bine, ca eu cred ca toate sunt curve in sufletul lor. Dar una e sa crezi si alta sa vezi cu cata usurinta se dezbraca, pentru un dram de atentie sau din teribilism, exact genul de prostie cu care sa iti futi sansele la o relatie serioasa. Pentru ca asta vor toate in cele din urma, o relatie serioasa.
Trist e ca e plin hi5-ul de din astea si sunt din ce in ce mai multe.

P.S.: sa fii barbat si sa aburesti o fata de genul asta ca tii la ea doar pana o bagi in pat, asta nu e relatie serioasa. Pentru o relatie serioasa si tu trebuie sa fii domn, nu ca ar fi multi care mai stiu ce e asta.

10 comentarii:

  1. Auzi Alex, prostia afisata de tipa de pe hi5, cel putin are limite. Felul in care te prezinti tu, prin ceea ce postezi e mult, mult mai trist...caci sugereaza o prostie infinita...nici macar nu te percepi corect...si tare ma tem ca esti incorigibil...:):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca e infinita nu are limite si atunci s-ar putea chiar sa dea peste inteligenta. Poate nu intotdeauna, dar macar din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  3. din acest articol scris de tine este un tipar al prostiei din care denota ca ori ai fost respins de ea, ori esti respins in general de femei, oameni si te simti marginalizat de societate si prin asta ai inceput sa inlocuiesti viata reala cu cea de blog.
    sfatul meu ? take a life.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, scuze, s-ar putea sa ma fi inselat eu...oricum replica pe care mi-ai dat-o e chiar draguta :)
    Sugestie: scrie si tu despre tipe destepte... s-ar putea sa iasa post-uri destepte :):)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daria, imi place sa cred ca sunt o persoana care e in stare sa vada dincolo de aparente. Ma bucur ca nu sunt singurul care se uita dincolo de suprafata :).
    Insa trebuie sa recunosti ca uneori impresiile create de aparente se confirma, chiar daca iti doresti sa nu fie asa. Nu poti sa tot acorzi inca o sansa, in speranta ca realitatea se va schimba conform parerii tale despre ea.
    Restul comentariilor ma amuza, mai ales pentru ca parerile despre mine se contrazic intre ele :)). Asta pe langa nivelul elevat de corectitudina ortografica si ortoepica din ele, dar cred ca sunt indeajuns de inteligent incat sa inteleg mesajele si intentia lor esuata de ma injosi cumva. Desigur as putea raspunde, dar asta ar insemna sa ma situez pe aceeasi treapta cu ei iar mie imi place mult ideea ca sunt undeva destul de sus pe scara evolutiei.
    Sa stii ca nu scriu despre femeile inteligente, pentru ca sunt foarte rare iar cand gasesc una sunt foarte egoist. Si pastrez doar pentru mine. Trebuie sa recunosti ca genul asta de informatie este pretioasa ;).

    RăspundețiȘtergere
  6. ok, nimeni nu e de acord cu misoginismul excesiv al lui Alex.
    Dar sa te apuci sa scrii cu stanga in timp ce faci laba cu dreapta un comentariu presupus inteligent, asta nu o mai inteleg. Nene, se scrie "labiile", dar n-aveai de unde sa stii asta-ma indoiesc ca ai vazut pizda.
    E la modă să sari in apararea ştoarfelor?

    RăspundețiȘtergere
  7. inteligenta ta ma lasa rece atat timp cat stiu ce este de capul tau al sec, faptul ca nu ai si tu pe cineva te face sa porti o asa mare pica pe femei....pt tine toate sunt niste curve dar tu esti 1 mare labar

    RăspundețiȘtergere
  8. "sir" alex din ceea ce spui incerci sa te dai 1 mic gigolo italianao de 800$ pe ora sau ceva de genul tu esti singurul care te intelegi pt mine nu esti altceva decat 1 ciudat care da semne de homosexualizm....... oricum se vede dupa tine ca esti 1 tip care si la acesta varsta inca mai asculti de mama si iti iei sosete la sandale ...nu iti mai ridica in P.... pantaloni asa sus ca ti se vad labiile =))=)).
    Faptul ca acesta fata care din pacate pt ea iti este si colega de munca, nu iti da atentie atunci cand sperai si tu ca "ai pus o" te a facut sa te razbuni si sa o scoti vinovata, pai la felul cum arati o cred sti vb aia .... vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri....
    hai bft si sper sa mai am ocazia sa imi spun opinia despre tine ca imi face placere sa te aud cum te plangi

    RăspundețiȘtergere
  9. Si asta nici macar nu e unul din posturile mele serios misogine :P.
    Muffi, nu uita ca e rar sa aiba o parere proprie, mai ales daca risca sa ii lase fara ;).
    Eu cred ca inteligenta se demonstreaza scriind ceva interesant, sau cu un comentariu pertinent. Ce era de spus, am spus deja.

    RăspundețiȘtergere
  10. lasa fetele sa pozeze
    trebuie sa aiba si manelistii plini de cosuri material de-o laba

    RăspundețiȘtergere