duminică, 2 martie 2008

Vine primavara

Baieti, vedeti ca vine primavara. Deci o sa le apuce pe fete nabadaile sa se combine cat mai repede, ca sa poata iesi in oras cu idiotul propriu si personal. Sa se fatzaie cu el prin Mall. Sa il care pe la iarba verde, munte samd.
Nu uitati care este scopul vostru: sa faceti sex cu ele. De aceea, sa nu va puna dracu' sa va purtati frumos cu ele. Nu faceti nimic, nu dati un capat de ata, nici macar un pahar de apa fara contra prestatie. Nu presteaza? Alta, ca e plin de muieri, nu ai nevoie de una proasta.
Foarte important: daca ti se pare ca are fundul misto, ai grija sa afle asta ;). S-ar putea sa primesti o palma peste bot, sau o poseta in cap dupa ce iti lasi amprentele pe fundul ei. Sansele sunt mici, eu nu am patit asta inca, dar incerc in continuare. Amprenteaz-o bine! Dar atentie, amprente sa fie, nu viol.
Sa nu te puna dracu' sa fii de acord cu ea in tot. Gaseste o chestie sustenabila cu argumente rationale pe care sa nu cedezi de loc. Un "da-l in p* mea de Cartarescu, de la De ce iubim femeile nu a scris nimic inteligent" e foarte bun. Esti un barbat sensibil, educat, citit si cel mai important ai cu ce sa o satisfaci la orizontala.
Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu