marți, 25 martie 2008

Furaciuni

Oamenii astia insista sa rateze cam la fiecare pas. In continuare posteaza comentariile in mod selectiv.
Stiu asta pentru ca era unul al meu despre o placa video 3870X2 nesimtit de scumpa. Acum ca a ajuns la pretul normal este evident ca aveam dreptate cand spuneam ca e prea scumpa si ca pretul este artificial. ATI nu a anuntat nici o reducere de pret, dar acesta a scazut cu vreo 250RON de la 1600RON cat era la lansare.
Sigur ca putem ridica in slavi firme ca Itdirect, cu cea mai mica ocazie. Bagam repede sub pres Corsair-urile Dominator cu Micron care Surprize, surprize! la end user ajung, umbla zvonul, cu IC-uri Promos. Trecem repede peste esecul care au fost memoriile Umax, disparute de mult in uitare dupa ce au fost aduse 2-3 luni, uitate cu succes desi pe forumuri au fost impinse la greu, ca sunt bune la un overclocking, ca sunt ieftine... Sunt curios cat mai dureaza pana incep sa se prinda utilizatorii ca laudatele Gainward sunt de fapt Palit cu sticker Gainward. Vine vara si creste RMA-ul in ritm cu temperaturile, asta ar trebui sa fie preocuparea oricarei firme de IT.
La cate link-uri sunt date pe site-ul Itdirect nu se gaseste nici macar vreun sfert de moderator sa urle "Spam! Spam!"? Ca as avea eu o recomandare...
Intotdeauna exista si reversul medaliei.

8 comentarii:

  1. Cainii latra, caravana trece, sir_alex_ice moare. Mai du-te ma la curve, ca vad ca nu mai scapi de frustrarile astea penibile. Sau ti-e rusine ca ai cucu mic?

    RăspundețiȘtergere
  2. :):) Si dj reapare :):)
    Decat sa detaliezi anatomia lui Alex, de ce nu scrii ceva pe blogul tau ? Anticipez ca mi-ar face placere sa citesc si sa comentez ce scrii :)
    E corect ca mandibulei i se mai spune si maxilar inferior ?
    Morala : chill Alex, dj nu are intotdeauna dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu. Blogul l-am facut ca si-a scos bulangiul asta optiunea de postare anonima. Nu pentru "pizde proaste" (ca sa-l citez pe cel frustrat). Apreciez cuvantul "intotdeauna" din comentariul tau. Hai ca-ti mai dau sintagma "tot timpul", poate reusesti s-o integrezi si pe asta candva referitor la comentariile mele. Alex, pentru tine: "sugi pixul".

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok. Atunci poti sa-mi scrii ceva la mail. In felul asta nu te va citi nici o "pizda proasta" :):):)
    "Tot timpul" te frustreaza atat de mult Alex, sau numai la job ? :):)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai stiu eu ce pizda proasta™ mai citeste mailul tau ca sa iti scriu? Dracului, poate o sa mi se ia si mie si o sa-ncep sa postez frustrari pe blog. "Tot timpul" am boala pe oamenii care sunt limitati, slabi si recunosc mai pe fata sau nu asta: stilul emo. Si acasa si la job.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu, mie mi se pare suspect interesul lui pentru anatomia masculina. Dar e liber sa aiba ce orientare doreste.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Mai du-te ma la curve" - "Pe drumul cel bun" :):)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ii mai faci multa reclama maica'tii va trebui sa iti cer bani pentru spatiul publicitar.

    RăspundețiȘtergere