sâmbătă, 6 ianuarie 2007

Erdeeeshlink si respectul pentru clienti

Iar mi-a venit sa ma interesez de Fiberlink si am mai aflat niste chestii. Treaba aia cu 5 zile pana la instalare e praf in ochii prostilor, ca nu-s in stare sa respecte. Pe urma oferta promotionala cu minute gratuite pentru mobile este valabila doar pentru cei care isi fac abonament nou. Adica nu e valabila pentru cei care fac trecerea de la Cablelink la Fiberlink. Si se mai spune din sediu ca prioritate la instalarea Fiberlink o au clientii noi, ca fraierii vechi sa mai astepte.
Deci se pune problema cam asa: pe mine care-s abonat mai vechi, de pe urma caruia ai scos ceva bani, ma lasi la coada ca sa agati alti fraieri. Si cica mai trebuie si aprobare din centru ca sa se faca transferul Cablelink la Fiberlink.
In cazul meu cica exista infrastructura pentru Fiberlink in bloc, dar cica sa mai asteptam anuntul oficial al RDS. Ce PLM mea imi trebuie notificare de la RDS ca pot sa fac ceva ce lor le aduce bani si despre care eu stiu deja?
Eu de-abia astept sa vina firmele serioase din UE, care sau sa ii cumpere pe idiotii astia sau sa ii scoata de pe piata pur si simplu. Si nu prea au de ce sa ii cumpere, infrastructura RDS este veche si proasta comparativ cu ce este acum vechi si prost in UE.
Intre timp poate reusim sa avem Fiberlink, ca sa mai progresam de la Cablelink. Viteza de 4x mai mare nu mi-ar prinde rau deloc.

Un comentariu:

  1. RDS-ul este totuşi un lux, n-ai văzut cum (nu) se mişcă ClickNET-ul. Viva RomTelecom...

    RăspundețiȘtergere