duminică, 14 ianuarie 2007

Dobitoci in Warsong Gulch

Pentru cine nu stie, WSG este un teren de lupta in World of Warcraft. In care jucatori din partea Aliantei si a Hoardei se infrunta in sistem CTF. Adica 10 marafeti de o parte si de alta trebuie sa isi apere steagul lor si sa il fure pe al celorlalti. Nu poti inscrie decat daca ai steagul tau in baza si il aduci si pe al lor.
Buuun! Mica analiza Alianta vs. Hoarda
In timp ce jucatorii Aliantei se duc in masa in battleground la nivele de inceput de serie, cei din Hoarda vin la nivele de sfarsit de serie adica cu 8 sau 9 in coada. Cam ghiciti urmarea, nu? PWNAGE pe cururile Aliantei!
Pe urma, din cauza ca Alianta si ai sai idioti nu-s in stare sa se organizeze iar jucatorii Hoardei nu merg decat in grupuri de 3-4-5 cand dau peste un individ din Alianta mai urmeaza o serie de PWNAGE :D.
Cat de redus mental trebuie sa fii ca sa iti lasi baza goala si lipsita de aparare? Si pe urma cand le spun ca ar fi cazul sa fim 4 oameni la aparare si 6 la atac se cred smecheri si destepti si dau indicatii. Mie! Care am vazut vreo 40 de ori aceeasi tactica de imbecili retardati cu acelasi succes fulminant: Hoarda a castigat de fiecare data.
Le spun cam care ar fi strategia de urmat, nu vor. Toti sunt primadone si vor sa captureze steagul. Rar se intampla sa fie o lupta mai tactica si din partea Aliantei. Hoarda isi are shamanii si warlockii care au grija de statisticile Aliantei, vanatorii si warriorii piseaza iar cate un rogue smecher captureaza steagul si fuge cu el. Si mai stau si la camping sa prinda steagul cat mai repede. Hoarda e bine organizata, lucreaza in echipa si imi vine sa trec de partea lor. Vine expansionul si imi fac un paladin de partea Hoardei.

5 comentarii:

  1. nu exista Paladin la Hoarda!
    Doar Humans si Dwarfii pot fi paladini!

    RăspundețiȘtergere
  2. stai linistit ca avem si noi ametitii nostri.

    micul avantaj pe care l-ai remarcat provine (cred) din media de varsta usor mai ridicata a celor ce joaca hoarda... lucrurile se vor egaliza in TBC odata cu cresterea exponentiala a numarului de blood-elfite blonde jucate de pusti de 12-13 ani :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram, toti cretinii se duc la nivele de inceput de serie si evidemment ca Alianta pierde.
    Cred ca cei din Hoarda se cunosc mai bine si de asta sunt in stare sa nu se duca buluc ca imbecilii la abator toti gramada cu steagul lasat descoperit.
    Ii suspectez ca au auzit de google si sunt in stare sa aplice ce strategii au gasit pentru WSG.
    De acum inainte eu nu ma mai duc decat pentru onoare si medaliile alea de participare cu care imi cumpar obiecte speciale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mdeah nimic nou , sa vezi la 60-70 wsg cum vine ADEVARATUL WSG , mai castiga hoarda la anul acolo :P

    RăspundețiȘtergere