joi, 23 februarie 2006

Stupid Girls

He he... multe fete proaste, dar intrarea asta nu se refera la ele. Presupun ca mare parte din cititori au auzit de Pink. Cel mai nou videoclip al ei este pentru piesa Stupid Girls in care infiereaza vedete feminine, blonde, proaste si superficiale. Din cate imi dau seama nu ii scapa Britney Spears, Jessica Simpson, Shakira, Paris Hilton... Am impresia ca i-a scapat Christina Aguilera, dar asta s-ar explica prin faptul ca don'soara Aguilera i-ar spune imediat cateva ;)
Da... face ea misto de femeile superficiale orientate doar pe agatatul barbatilor... dar si de barbatii care le dau apa la moara uitandu-se doar la sanii babani si alte atribute fizice perfect superficiale.
Go girl!

7 comentarii:

  1. tin minte ca sanii babani erau pentru tine candva un criteriu de apreciere al fetelor.:D sa inteleg ca te-ai schimbat? si daca "da"..oare ce anume a produs acea schimbare?
    nu pot spune ca ma dau in vant dupa Pink si nici nu am reusit sa ii vad tot clipul de care spui tu.cu prima ocazie insa am sa incerc sa fiu mai atenta si sa casc ochii cand va fi difuzat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sir ICE, cateva remarci [daca imi este permis]:

    1. Imi place Pink. Imi aduc aminte cu placere "Family portrait", "God is a DJ", "My Vietnam", "Lust like a pill" etc...

    2. Ea avea ceva cu Britney inca de prin 2001. Daca iti aduci aminte: "Tired of being compared to damn Britney Spears / She's so pretty, that just ain't me" [Don't Let Me Get Me]

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi aduc aminte de sentimentele ei pentru Britney. Si are dreptate as infiereze comercialismul artei... doar ca la un moment dat ajunge sa fie comercial sa infierezi comercialismul.
    Poate suna un pic aiurea, dar cam asta se intampla acum.
    De exemplu si Marilyn Manson face acelasi lucru in melodii ca The beautifull people sau The dope show... dar pe el nu prea il baga lumea in seama, desi incearca sa socheze nu reuseste sa fie destul de comercial in anti-comercialismul sau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marilyn Manson mi se pare o figura trista in muzica.
    Incearca sa socheze cu orice pretz si, in afara de niste pustani certati cu ecilibrul interior, nu prea are si alti fani.
    Prin anormalitatea si excentricul pe care le promoveaza, incearca [cu disperare] sa atraga atentia asupra lui. Lame!

    RăspundețiȘtergere
  5. MM are câteva melodii destul de bune, din păcate nu s-a ţinut de ele şi majoritatea sunt la fel de proaste ca poeziile lui Păunescu. Asta ca termen (vag) de comparaţie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place Pink. Imi aduc aminte cu placere "Family portrait", "God is a DJ", "My Vietnam", "Lust like a pill" etc...

    RăspundețiȘtergere