sâmbătă, 16 aprilie 2011

Lectii pentru organizatori de evenimente

Exact cat de handicapati sunteti retardatilor? Am plecat fumegand de la evenimentul vostru de kk@.
Locatia este de rahat, pentru ca este greu de gasit iar indicatiile voastre sunt o laba mai trista decat o frectie Diana la picior de lemn. Nu e nici un vis-a-vis de Hotel Novotel, este dupa hotel, intr-un gang care se numeste Pasajul Englez. In loc sa stau acasa, sa merg la un film, la expozitia de pisici, sa ma plimb, sa-mi fac turul prin magazinele de retail sau raportul ca sa imi primesc salariul eu pierd timpul ca sa vin la mizeria voastra.
La 16.31 cand am plecat eu tot nu se intampla nimic, adica nimic util, ca idee cu un eveniment se procedeaza asa:
- la ora la care incepe evenimentul se posteaza o pizda la intrare ca sa primeasca oaspetii si sa le ia taxa de participare. Si aveati destule, dar erau ocupate sa afiseze cu fitze si sa pare importante si pline de ele.
- cateii trebuie sa fie in prim plan, deci se pun aia doi mici din cusca intr-un tarc improvizat, sub un spot de lumina din club.
- cand vine cineva si te intreaba de eveniment nu il pasezi mai departe, il intrebi daca a gasit usor locul, ce sac de purici are acasa etc.
- nu se lasa muzica tare sa ne sparga timpanele, cateii avand auzul mai fin decat al nostru cred ca ii deranjeaza si mai mult decat pe mine.
- nu se fumeaza in timp ce te plimbi ocupat sa pari importanta, si cateii sunt afectati de fumat la mana a doua si pot la fel de bine sa faca si ei cancer.
- nu se lasa cateii sa scanceasca in cutie, stresati, obositi, ca sa ii scoti doar sa iti faci poze cu ei pentru Facebook ca sa arati ca ai facut ceva.
- nu se lasa catelul Mica sau cum o cheama nesupravegheat ca sa va intrebati dupa aia in gura mare daca n-a scapat afara pe usa deschisa
Eu mi-am bagat picioarele cand am vazut atata indolenta, incompetenta si mutre sictirite, m-am carat si va urez sa muriti in bezna. Niciodata nu veti face nimic pentru ca sunteti niste idioti iar eu de acum inainte votez pentru eutanasiere doar pentru ca m-ati enervat si nu meritati decat sa aveti parte de esecuri.

Referitor la asta

3 comentarii:

  1. leapsa ;) http://1redapple.wordpress.com/2011/04/16/leapsa/

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu ai facut poze la catei ????? daca tot era tema evenimentului? ;))) kidding

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am facut poze, m-am scarbit de astfel de imbecilitati.

    RăspundețiȘtergere