vineri, 26 decembrie 2008

Vedete noi, noute

Iar mi-a scapat privirea la televizor pe Kanal D unde se producea inca un afront pentru cultura umana, prin intermediul unei pitzipoance ridicata la rang de vedeta de banii dobitocului care se poate uita dupa asa taratura. Asta se credea cantareata de muzica latrino, probabil de la vazut mult prea multe telenovele.
Apar zilnic noi vedete, mai ales feminine, pentru ca ele sunt atat de adepte sa treaca de la supt (pula) la cantat (fals) la microfon. In cazul specific de care vorbesc acum, se vedea clar ca are ceva talent, rochia mulata rosie si ciorapii negri de taranca inculta aratau progresul evident facut pe scara sociala de cand a lasat centura altor specimene mai putin calificate. Si chiar avea voce, aproape ca suna mai ine decat o toba e esapament de Dacia 1310.
Ce natie de idioti am reusit sa ajungem. Sau eram deja, dar parca nu ieseau la rampa si aplauze toate dejectiile unei societati decadente si ipocrite.

2 comentarii:

  1. Păi de ce te mai miri? Sunt câţiva ani decând apar asemenea vedetuţe, ca ciupercile după ploaie. Dar nu e vina lor.. ele atâta pot cu jumătatea de neuron care le-a rămas. Dar categoric e vina celor care le promovează şi bineînţeles acelora care le ascultă şi umblă ca oligofrenii după o semnătură retardată a vedetuţei..

    RăspundețiȘtergere
  2. Semnatura? Nu e prea complicat? Lasa, ca mai bine pune destu'.

    RăspundețiȘtergere