vineri, 5 decembrie 2008

Si ca sa nu folosim neuronul...

Va vine sa credeti ca mai sunt oameni ce pun botul la asemenea aberatii monstruoase?

Yahoo se inchide pe 1 ianuarie 2009! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aicieste presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratistrimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care suntfolosite si care nu, le vom sterge…!E adevarat, cica s-ar fi dat si la protv pe 2 dec

Sa zicem ca encefalograma ti-e o linie aproximativ continua si nu te-ai prins de reclama care este facuta in mess, dar chiar sa nu te prinzi ca mess se tot inchide de vreo 5 ani incoace?

7 comentarii:

  1. am primit si eu mesajul asta de nenumarate ori.
    ieri l`am mai primit inca o data de la o fosta colega de faculta cu care oricum nu vorbeam, ocazie cu care am si scos`o din lista de yahoo.
    mesajul incepea cu "ok stiu ca e minciuna, dar hai sa trimit si eu mai departe".
    penibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    pe mine ma mira ca il tot primesc de la oameni care nu sunt prosti deloc.
    in acelasi ton: odata, diriginta mea, profa reputata de mate, isi facuse adresa de mess sa comunice cu fiul de la cambridge. niste colegi i-au scris ca sunt de la yahoo si au nevoie de parola. evident nu s-a prins.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca judeci logic n`ai cum sa crezi asa ceva: reclama aia de jos de la mess aduce o lopata de bani pentru Yahoo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde mai pui ca reclama e localizata, a inceput sa fie in romana.
    E o chestiune de alegere, ai discernamant si totusi alegi sa faci ce e rau. Ma intreb daca nu e mai rau decat sa fii direct prost.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prospatura: mass despre un copil are nevoie de transfuzie de sange, nu zice nici grupa nu da nici o data exacta. Daca intr`adevar e asa atunci chiar te poti numi retardat sa zici pe mess ca are cutare nevoie de o transfuzie dar sa nu ii precizezi grupa sanguina si mai are si tupeu` sa puna in mesaj ca sa dai mai departe ca nu te doare mana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm, daca nu e si chestie de RH, atunci merge cu grupa 0. Unii oameni vor sa ajute, dar nu stiu cum.

    RăspundețiȘtergere