sâmbătă, 20 decembrie 2008

Publicitate cu de-a sila

Din motive de laptop nou, despre care voi povesti mai tarziu/alta data, am umblat prin routerul meu ca sa il bag in reteaua wireless, asta ducand la cateva resetari de router. Foarte normal si obisnuit, asa fac de fiecare data cand am o jucarie noua si-i bag MAC-ul in lista celor acceptate.
Ceea ce este deloc normal, ilegal si in general o lipsa de etica, morala si coloana din partea bozgorului acela care si-a cumparat-o pe curva de Nicoleta Luciu este faptul ca dupa fiecare reset de router prima pagina deschisa in browser se duce la o reclama de telefonie a RDS. Eu nu am cerut acea reclama, eu nu sunt interesat de acea reclama si in general eu nu am platit operatorul meu de Internet ca sa imi dea reclama nesolocitata.
In schimb eu l-am platit ca sa am servicii de acces Internet stabile si la o viteza relativ decenta, ceea ce dupa ultimele viteze de download care le am, nu este deloc cazul. Desigur, poate fi devina routerul sau faptul ca acum conexiunea wireless intre laptop si acesta este pe draft N, deci de pana la 300mbps. Sunt convins ca asta ar explica in totalitate de ce in loc sa imi mearga de 6 ori mai repede imi merge de 6 ori mai incet download-ul. Ce dracu' fac idiotii astia de se incarca atat de greu si niste nenorocite de pagini web?!
Nu ca m-as fi asteptat eu cumva ca pretentiile lor science fiction de 50MB/s in Bucuresti si 10MB/s international sa aiba vreo baza in realitate.

2 comentarii:

  1. Puştiule,

    Din cauza prea multor frustrări, îndelung şi pe îndelete reprimate (că la plâns singur de milă nu te-ntrece nimeni), greşeşti.

    Pe "dl. RDS" îl cheamă Zoltan Tezsari.

    Pe "dl. Luciu" îl cheamă Zsolt Csergo.

    Ce-i drept, sunt amândoi unguri, sau, după cum te exprimi atât de elegant, "bozgori".

    Bravo, Mitică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil sa gresesc, am luat de bun ca sunt una si aceeasi persoana din cine stie ce ziar.
    La capitolul bozgor, sa avem pardon, cand iti duci muierea sa fete in Ungaria si sa aiba cetatenia maghiara, apai esti bozgor.

    RăspundețiȘtergere