duminică, 15 iunie 2008

Penalii Romaniei

Din intamplare am dat pe Flickr peste photostream-ul unui fotograf monden din cate imi dau eu seama. Omul face poze ok, cel putin sunt clare si bine incadrate, chiar daca nu sunt perfect organizate pe seturi.
Poze cu toate moartele de foame scoase din anonimat pentru ca si-au desfacut picioarele sau au picat in genunchi in fata unuia cu bani si au devenit cantarete, prezentatoare de stiri, actrite si alte nume oficiale pentru curva de lux. Actorasi de mana a cinspea, mai putin expresivi decat o vaza. Creatori de zdrente, nu de moda, carpe aruncate pe care poate un cersetor le-ar purta. Oameni de afaceri care invart sau aranjeaza smenuri si speculatii pe care le numesc pompos proiecte de afaceri.
Toata vedetimea Romaniei, care sunt unde sunt doar pentru ca o televiziune sau un ziar spun ca sunt vedete. Si romanii sunt o natie de prosti care cred ce li se spune. Va extaziati ca prostii in fata unor nimeni care fara spoiala si stralucirea falsa nu ar primi nici o atentie.
Unde este talentul, unde este munca de creatie care trebuie sa fie in spatele unei vedete? Nu exista asa ceva si nu veti vedea vreodata asa ceva. Pentru ca nu cereti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu