marți, 24 iunie 2008

Ciubotzele noi

A venit vara, e cald, e frumos, e soare si e cazul de niste pantofiori noi care sa ii poata purta pufosul preferata la niste pantaloni albi pe care ii are deja, sau deschisi la culoare pe care ar trebui sa ii si gaseasca totusi sa ii cumpere de undeva.
Cum pantofi de calitate se gasesc greu, si in general da peste mizerii ca Otter care l-ar fi ucis pe Ahile de fiecare data cand le-ar fi purtat, a avut noroc si a aflat depre site-ul www.tuatara.ro, care aduce diverse chestii. Mai de skateri, mai de firma, mai de fitze.
Aceasta e perechea de pantofi aleasa pentru aceasta vara, marimea 42 se potriveste destul de bine. Ciubotzelele sunt de piele, par lucrate la o calitate acceptabila si au ajuns a doua zi lucratoare dupa trimiterea comenzii. Albi, design destul de curat si fara mizerii, exceptie poate staniolul ala de la calcai care oricum nu se vede pentru ca pica pantalonul peste el.
Daca stau sa socotesc in Euro, pretul nu e nici el rau.
Acum ramane de vazut doar cum rezista in timp.

2 comentarii:

  1. Multumesc frumos, sunt tare aratosi si pisoiul este un motan incaltat tare elegant.
    Acum daca nu ar fi fost prost si nu ar fi purtat pantofii aia negrii Otter care l-au ros in ultimul hal, chiar ar fi fericit.

    RăspundețiȘtergere