duminică, 14 octombrie 2007

Nesimtire in disperare

Cat de penibili sunt unii oameni, n-au pic de rusine sau decenta in ei. Etica sau onoare nici atat.
Asa, ca sa vedem ce oameni sunt pe forumul XtremPC putem baga un ochi aici.
Sa nu iau in considerare motivele personale pentru care cred ca a castigat cu voturi aranjate si sa ma limitez la fapte clare. Poate sunt eu tampit, dar daca organizezi un concurs, nu participi la el. Si e cam pe langa culmea penibilului sa fii cea care numara voturile, poate sa descalifice concurenti si anunta castigatorul concursului care surpriza, surpriza tot ea e.
Vad ca nu prea se respecta nimic pe acolo, tot niste amarati de 2 lei sunt.

6 comentarii:

  1. Toate voturile sunt expuse pe forum, daca le numeri corespund.
    Ai niste frustrari deosebit de marunte si adeseori prost alcatuite ca sa nu spun in realitate inexistente. La fel de marunt gandesti.
    Din nou arati ca desi e cum e, desi-l faci in toate felurile, continui sa-l frecventezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. De parca nu se pot face mici aranjamente de culise, dar nu asta e important.
    Important e ca nu remarca nimeni cat de penibil e faza "si premiul il ia... eu! Dar vai, nu imi vine sa cred, eu care numar voturile, verific indeplinirea conditiilor de participare, pot descalifica poze, pot sa-ti dau ban daca nu ma votezi, eu am castigat".
    Daca tot participa putea sa dea cu ideea vreunul din moderatori, ca sunt toti asa de destepti, sa fi altul cel care se ocupa de partea organizatorica. Asa, ca sa fie niste aparente de corectitudine indeplinite si sa nu aiba nimeni nimic de comentat.
    La teorie sunt tari, la practica mai Cocolino.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai tocmai ca chiar la partea de practica in cazul de fata au fost "tari" in timp ce tu o dai in continuare inainte cu "putea" "s-ar putea face" samd, cu alte cuvinte scenarii ipotetice.
    Moderatoarea a fost justa si totul a fost pe fata, dupa cum se stie pe XtremPC exista o rubrica unde se exprima nemultumiri. Iar ea nu este singura care e moderatoare, este o intreaga echipa care ar fi observat manarelile.
    Repet, cat de marunt gandesti, atat de marunt incat consideri posibilitatea ca respectiva sa fi facut asa si pe dincolo pentru niste amarate de premii.

    Iar la cantitatea de "vorbe bune" la adresa XPC-ului cred ca ai reusit sa-ti convingi cei cativa cititori ca de fapt incerci sa te convingi tu pe tine ca nu e de vizitat ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar. o gamada de "misculatii" pentru a castiga un card de 100 de lei...si nici aia. Aa, uitam! Si glorie eterna prin publicarea in paginile revistei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aberati scuze doar ca aratati ce bine e sa faci o treaba de kk@ in loc sa o faci bine si corect.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sire, te mai roade, ca ai fost dat afara cu suturi in c** de acolo? Si daca tot pui link, pune la xtrempc.ro, ca asa-i corect.

    RăspundețiȘtergere