miercuri, 31 octombrie 2007

Cea mai pizda proasta

Andrea Marin, pentru ca mie nu imi place sa dau raspunsurile la sfarsit.
A fost nevoie sa fie stransi niste bani pentru operatia unui copil bolnav de cancer. Probabil sunt multi copii care sufera de asta, dar fetita asta a avut sansa sa aiba un tata relativ cunoscut, membru al formatiei Bere Gratis. Despre cat de degeaba e muzica romaneasca alta data, alta discutie.
Se baga pe fir Mihaela Radulescu, care strange in timp record banii necesari. Pizda aia proasta si roasa de invidie care este Andrea Marin incepe sa se emita in eter ca Raduleasca ar fi oprit din bani pentru ea. Acuzatia asta mi se pare putin probabila spre imposibila, doar Raduleasca are o gramada de bani ai ei + sotul ei jidan care si ala are alta gramada de bani = nevoie de furtisaguri ca cele pentru care Andrea Marin este anchetata nu-i (parca era vorba ca da un carucior din ala special, cu motor, telecomanda si alte chestii - nu mizeria aia de carucior simplu cu doar 4 roti si atat).
Eu vad treaba cam asa: Andrea Marin a fost ofuscata intai ca nu au venit la ea sa le stranga banii, afront imens probabil pentru pretentiile de vedeta vedetelor si pizda surprizelor. Pe urma si mai rau, Raduleasca a strans banii aia foarte repede, destul de sigur ca a pus mana pe telefon si a inceput sa sune din agenda si sa ii ia cu "Cu cat te pun? A, ok, multumesc frumos, da' sa stii ca X (pe care tu il urasti si tu ai pretentia ca esti 2 clase peste el) a pus cam tot atat si de la tine care te stiu asa si pe dincolo ma asteptam sa ma surprinzi etc. bla bla". Cu sotul ei jidan o mai fi invatat cate ceva chestii in domeniul cules bani.
Iar Andrea Marin aia, proasta cat numai o pizda proasta poate sa fie, in loc sa vina cu 10.000 de Euro in dinti se apuca de scandal. Singura chestie eleganta de facut asta era, ca doar e ambasadoarea UNICEF sau ce dracu' e proasta naibii.
Acuma sa vedeti distractie, ca vor incepe televiziunile sa se balacareasca reciproc, partidele sa ia partea uneia sau alteia si o sa fie show national de la cearta astora 2 pizde.
Tot respectul pentru Raduleasca, a luat o problema si a rezolvat-o scurt. Iar proasta aia de Andrea Marin nu stie decat sa scheaune cum face la emisiunile ei de cacat.
Auzi la ea, cat de cretina poate fi, sa zica ea ca impreuna cu sotul ei va face o donatie discreta. Donatie discreta anuntata la TV, un nou concept by Andrea Marin, dupa succesul "Tatal dvs. e surd? Da. Si nu aude?"

3 comentarii:

  1. hai sa-ti explic.
    1.nu numai tatal ei e cunoscut, mama ei e Liana Stanciu:)
    2.mihaela radulescu s-a luat de andreea marin pe motivu ca vezi doamne ei i-ar fi dat acordu liana stanciu nu lu andreea marin, adica ce cauta andreea marin sa stranga bani.
    3.andreea marin a aparut in emisiune si a zis ca s-au strans banii pt operatie dar ca tratamentul va fi unul continuu deci vor avea nevoie in permanenta de bani. vbim despre cancer la plamani.
    4.raduleasca i-a refuzat in prima instanta banii andreei marin, dupa care a sunat-o sa i-i dea. nu cred ca in cazu asta e necesar sa faci un asemenea circ si mai ales sa-ti permiti sa refuzi sau sa limitezi cuiva dreptu de a da sau de a strange bani pentru o fetita care e in pericol de moarte.
    5.raduleasca a inceput scandalu si a anuntat ziarele ca vezi doamne ce a facut andreea marin sambata in emisiune, si eu am vazut emisiunea pt ca eram la tara, iar ea n-a facut absolut nimic, doar ca a anuntat ca se fac strangeri de fonduri si a dat nr contului bancar and so on. si avea aprobare de la producatorul emisiunii lianei stanciu.

    eu personal o urasc pe andreea marin dar ea macar merita unde, a facut o facultate a fost mai intai stirista...raduleasca...cine e raduleasca si cum a ajuns ea in TV? e ok sa spui lucrurilor pe nume, dar combinatia proasta+intepata nu e buna. si mai e si urata pe deasupra.

    RăspundețiȘtergere
  2. si inca ceva. mihaela radulescu a anuntat ziarele duminica fix dupa emisiunea andreei ca nu-si duce campania la vedere. si a si recunoscut;)

    RăspundețiȘtergere
  3. m-am exprimat gresit. a anuntat ziarele cum ca andreea marin nu are o campanie curata si ca nu se face strangerea de fonduri la vedere sau ceva de genu asta.

    RăspundețiȘtergere