joi, 18 octombrie 2007

Pastiluta rosie

tz tz tz... se pare ca avem o problema cu prezentarea informatiilor, dar asa, in mod selectiv.
Adica e ok sa avem review-uri "pertinente" postate de unul si altul care vand produsele respective. Dar nu e ok sa avem link-uri la produse nou venite, sa se vada specificatii, preturi, de unde se pot lua. Nu ca ar conta ca a intrebat lumea de ele pe ici si colo.
Asta de la un barbat de onoare care nu a fost in stare sa dea niste informatii clare, verificabile si cand a fost vorba de facut o treaba serioasa s-a dat pe scuze gradinita. Ca lui nu ii plac oamenii care nu sunt intelegatori cu problemele altuia. Asa, si? Mie nu imi plac mincinosii care spun ca fac o treaba acum, dar acum o fac, si pe urma o dau pe scuze de gradinita ca precedenta.
Oare ITM ce parere ar avea despre faptul ca moderatorii unui forum tinut de o societate, care castiga bani de pe urma lui, nu sunt platiti? Si mai sunt si minori. Deci muncim fara carte de munca, fara plata asigurarilor sociale samd. Cam grav as zice eu, ceva amenzi tzapene la orizont, nu?
P.S.: Ati remarcat ca marile site-uri dedicate IT-ului, gen Computergames si Softpedia, nu au review-uri de hardware? E cam ciudat, avand in vedere ca in mod sigur li s-a oferit. Eu cred ca e din cauza ca nu au fost in stare sa se decida sa faca o treaba serioasa, profesionist.

Un comentariu:

  1. "Oare ITM ce parere ar avea despre faptul ca moderatorii unui forum tinut de o societate, care castiga bani de pe urma lui, nu sunt platiti? Si mai sunt si minori"

    Chiar nu stiu. De ce nu-i intrebi :) Cine stie, poate ca n-au luat seama.

    RăspundețiȘtergere