sâmbătă, 17 martie 2007

Zoso comentat

De data asta comentarii inteligente si nu dadaiste cum suntem obisnuiti.
1. Ce ma fute grija ca niste expirati au frecat menta in speranta ca pacalesc pe cineva ca-s in stare sa cante?
2. Da, stim ca Pro(S)TV-ul e plin de coarde
3. Sigur ca da, nu cumva sa ai jumatate de neuron functional si idei diferite de ale majestatii sale. Neanderthalul incoronat nu stie altceva decat sa stearga cand este prins in eroare.
4. Cat de bou trebuie sa fii ca sa te mai intrebi daca cumva asa imbecilitate este pe bune cand e deja cunoscuta ca hoax de vreo 4-5 ani cred. Asta daca nu era clar de la inceput ca alea-s modele Ericsson de pe vremea lui Pazvante, companie care nu prea mai exista. Macar sa o fi adus la zi cretinul care pune in circulatie asa ceva, cu modele actuale. Macar W800i si K750i. Sau cum au facut astia.
5. Ooo, a ajuns vestea cu concursul pentru coarde si pe aici... Cam greu, e totusi internet. Presupunand ca esti indeajuns de disperat incat sa prezinti orice gunoi.
6. Simplu. Nihil sine spaga. Achizitii guvernamentale = tzepe/tunuri cu aprobarea guvernului.
7. Preferabil sa-l ia cu ea si consumatori de oxigen ca asta.

Cam atat pentru episodul de azi.

3 comentarii:

  1. Îmi place blogul tău din ce în ce mai mult.

    Doar că tipa aia Roxana Ungureanu mi se pare chiar mişto.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si coardele nu au voie sa fie misto? Pen'ca eu nu am fost deloc contra ideei ca e highly fuckable ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiurea rau ... zoso asta chiar are probleme ... dar a prins valu de maniaci care intra pe site doar "sa vada ce mai zice zoso" ... iar lui i s-a urcat democratia la cap. Se crede prea vedeta, dar de fapt e un looser. 50% din cei ce intra pe site intra sa-i zica de faptul ca e cretin, insa el nu stie ca din critici inveti si accepta doar comentariile care-l divinizeaza (sa vada lumea ce destept il cred altii - copii fara buletin probabil)

    RăspundețiȘtergere