joi, 19 octombrie 2006

Shaorma la ASE

Mi-a facut o prietena pofta si nu am rezistat. Mi-am luat o shaorma mare de langa ASE, 15 RON, destul de ok si de buna. Cam lesinati cartofii prajiti. Si oase de piept de pui in carne. Dar daca sunt oase este evident ca nu e facuta cu prafuri.
Cum am zis, destul de mare si de buna. Comestibila, daca ar trebui sa o evaluez din punct de vedere culinar.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Acu' poza asta de mai sus este facuta cu telefonul mobil. Si s-a gasit un bou retardat de student la ASE, ca se pare ca sunt din ce in ce mai multi din astia in ultima vreme, ca intra toti imbecilii, sa comenteze ceva de genul "Uite ce inseamna sa nu ai bani, faci poze cu telefonul mobil". Eu sper ca a auzit, desi eram cu gura plina si s-a cam amortizat, cand i-am explicat cata muie trebuie sa ia ma'sa pana strange banii sa-i cumpere kk@-ului cu ochi care este el un telefon la fel de prost ca W800i-ul meu.
Pe vremea mea se acceptau la admitere doar imbecilii cu adevarat speciali, nu toti cretinii de duzina care ii vezi acum frecand menta dupa fufe prin ASE.

6 comentarii:

  1. 1. Se numeste rautate sa prezinti poza cu shaorma
    2. Fiind si eu student la ASE, constat: "Pe vremea se acceptau" :P

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. da, sunt foarte rau. Lipsa de sex probabil este cauza principala. De fapt incapatanarea mea de a nu imi vinde principiile pentru atat de putin.
    2. am corectat, aveam ceva draci si nu am fost atent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mâncat acum ceva vreme cu gagică-mea, tot într-o foame disperată, de acolo. Şi acum îmi aduc aminte ce lupte am avut cu ea pentru WC timp de aproximativ 24 de ore :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii avem noroc si suntem mai rezistenti :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. cam scumpa shaorma pe la bucresti:)Aceeashi shaorma la fel de mare si cred ca mult mai buna(cel putin fara oase) o iei din Gl cu 8roni:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, dar eu nu locuiesc acolo. Trebuie sa ma multumesc cu ce am aici sau sa imi fac singur.

    RăspundețiȘtergere