joi, 19 octombrie 2006

Problema: n-am comentarii

Sa da urmatoarea problema: am cititori imbecili care nu au nici o parere proprie si personala. Sau sunt intrutotul de acord cu mine. Dar eu cred ca si-au amanetat coloana vertebrala si d-aia nu spun nimica. Sau sunt analfabeti pe jumatate si nu stiu decat sa citeasca, nu sa scrie.
Hmm... cre' ca trebuie sa imi gasesc pe cineva de injurat. Intotdeauna cand am injurat pe cineva am avut comentarii. Dar pe cine? Trebuie sa fie cineva la moda, cineva cunoscut, cineva controversat. Dar mie Eloa imi place, e inteligenta, draguta si o suspectez ca te poti uita la ea.
Stiu! Zoso e numai bun de injurat >:). Acu' sa-i gasesc motiv... hmm... Cica nu i-a iesit nici o muie din faptul ca a facut-o celebra pe Eloa. Noi, adica fanii lui Eloa, ne oferim sa te compensam pentru deranjul tau. Da-ne codul tau IBAN sa-ti trimitem vreo 20 de euro, ca sa te rezolvi "profesionist".

8 comentarii:

  1. daca scrii despre Geil DAVID 100 si Kingston DataTraveler II cred si eu ca n-ai comentarii

    RăspundețiȘtergere
  2. Tre sa fii mult mai dur de atat ... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine m-a făcut ce? Ai sărit calul, Alex. S-a terminat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm... incepuse ceva? Ce?
    Adevarul e ca o parte din cititorii lui au inceput sa te citeasca si pe tine. Probabil ca ar fi ajuns la tine oricum, dar ar fi durat mai mult timp.
    Da' pentru genul asta de prestatie din partea lui cred ca merita cel mult o prajitura cu ciocolata si nuca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziceam că s-a anulat pactul de non-agresiune. Credeam că îmi repecţi personalitatea bloggăristică, dar văd că mă consideri datoare unui ignorant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vroiam sa se interpreteze asa. Mai curand ca el se putea simti indreptatit sa ceara recompense pana la prajiturele.
    Nu ca ar avea dreptul, doar nu i-ai cerut sa faca nimic pentru tine.
    Dar daca esti barbat te gandesti ca daca ceri poate primesti. Pentru ca daca nu ceri experienta arata ca nu primesti nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai eu nu ma mai plang ca n-am comentarii:PPPP

    RăspundețiȘtergere