duminică, 1 octombrie 2006

Obsesii de fecioara

Ieri am fost la plimbare, a fost foarte bine. Pana am vazut o poza facuta si mi-am dat seama ca NU aveam pe mine blugii aia misto dupa care am umblat pe la Colin's Loft.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nu intelegeam eu ce e in dezordine cu mine, mi-a picat fisa cand am vazut poza. Asa ca am facut niste investigatii, rezultatul nu a fost surprinzator. Blugii buni nu erau pe mine pentru ca nu erau la locul lor pe la mine in camera. Si nu erau acolo pentru ca erau aruncati pe undeva dupa usa cu restul de rufe spalate. Adica una din perechi era, cealalta care imi place si mai mult nu o gasesc deloc prin casa. Nici in sifonier, nici la curate, nici la murdare, nici printre alte rufe ramase prin casa aiurea...
Unde naiba o fii? Ca arat mult mai bine cu blugii aia...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Si ma enerveaza nu pentru ca am neaparata nevoie de ea, ci pentru ca nu stiu unde e si pentru ca nu e la locul ei...
Asta trebuie sa fie cel mai ghei post pe care-l am aici...
...
Never mind, am uitat de faptul ca am slabit 10kg in ultimele luni si din cauza asta nu mai recunosteam blugii pe mine. Ce zapacit!

6 comentarii:

  1. Tu ai văzut că şi-a pus nihasa poze pe blog şi ai crezut că e un trend...

    RăspundețiȘtergere
  2. =))

    maine, poimaine ajungi un bunnysexual :))

    RăspundețiȘtergere
  3. HAHAHAHAHA, nu-s din zona, dar n-am putut sa ma abtin de la un comentariu... Fecioarele sunt chiar printre cele mai obsedate fapturi din zodiac, dar hahahaha...sunt atat de putine acelea care o recunosc incat... I bow before u! Si nietzschean... e de la film(Andromeda in care joaca cpt. Hercule:)) sau chiar de la marele nostru Nietzsche (care era balanta)? Pura curiozitate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Andromeda si Tyr Anasazi. Chiar daca viziunea prezentata de ei nu era chiar ideile originale, poti sa inveti cate ceva despre egoismul iluminat.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu tinuta asta de cocos galant tu il faci pe Eliade scriitoras...

    RăspundețiȘtergere