sâmbătă, 28 octombrie 2006

Basarabeni egal moldoveni?

Dupa cum se stie deja, pentru cei pe care ii tine memoria, eu urasc moldovenii. De curand am aflat o stire interesanta de aici.
Pentru mine RS Moldova si Basarabia sunt una si aceeasi treaba mare. Dar voiam sa verific daca este asa inainte de a pune la index inca un motiv sa imi fie scarba de fratii nostrii de peste Prut. Frati care primesc de la noi, nu de la mama Rusia, curent electric mai ieftin decat il primesc eu acasa. Frati care isi trimit odraslele la studii in tara mea, pe locuri distincte si cu bursa pentru ele, platite din banii luati mie ca impozite. Frati care refuza limba noastra, ei nu vorbesc romaneste ci moldoveneste. Frati care ne scuipa in fata spunand cu nu vor sa se uneasca cu noi. Frati care au pretentia sa le sustinem aderarea la UE, dar in conditiile lor. Frati care vin imputiti si nespalati in casa mea, se bucura de mancarea mea, de binele meu impartit cu ei si pe urma ma scuipa in fata spunand ca e rau la mine.
Acum ca Romania a fost acceptata in UE, chiar daca pe nedrept si fara sa merite in realitate, mama voastra de profitori nenorociti ce sunteti ati descoperit legaturile cu tara mea si v-a venit dorul de supt lapte si miere de la tzatza strabuna.
Cand imi veniti in tara mea, sa lingeti intai pe unde ati scuipat, sa va puneti cenusa in cap nenorociti parveniti ce sunteti, morti de foame ahtiati dupa bani care isi exploateaza copii ca sa mai impuste un franc - Pavel Stratan ala ar trebui sa fie decazut din drepturile parintesti pentru incalcarea legilor privind protectia minorilor, iar Cleopatra Stratan ar trebui plasata intr-un orfelinat de copii. Si pe urma expediati in mlastina din care au iesit daca n-au cetatenia romana.
Vrei un UE? Fa-ti curatenie in ograda!
Vrei democratie? Accepta ca am dreptul sa am toate parerile de mai sus fara sa poti face ceva pentru a ma schimba.

4 comentarii:

  1. moldovenii aia extrem-estici sunt de 3 lei intr-adevar vin cum zici pe locuri speciale stau gratis in camine cand ei au bani de bubuie..... insa ce ai cu pavel stratan si cu fata lui??!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi tu mai in urma, unde am comentat despre Ghita si cum incalca legea pentru ca minorii nu au voie sa munceasca.
    Pe langa faptul ca toti pedofilii sunt probabil nebuni dupa porcaria aia de melodie.
    Nu are voce aia mica. Dar se uita lumea pentru ca e draguta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Băi ţărane... Fetiţei, evident, îi place să cânte. Sunt destui copii care ştiu la 3 ani să citeasca şi citesc... trebuie părinţii să le ia carţile, sa nu tâmpească cumva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Parintii trebuie sa aiba grija sa aiba o educatie echilibrata, o copilarie adecvata... Nu degeaba e o limita pentru inscrisul la scoala.
    Nu compara tembelismul unor parinti care vor sa se laude cu esecul lor genetic care stie poezii cu pecuniarismul unuia care scoate bani din exploatarea copilului sau.

    RăspundețiȘtergere