miercuri, 28 iunie 2006

Fitze de Fulga

Campionatul de fotbal nu ma pasioneaza, cel mai probabil pentru ca mama mea nu ma lasa sa ma joc la scara blocului cu copii de varsta mea ceea ce insemna ca habar nu aveam de fotbal in scoala si nu eram ales in echipa (culmea e ca era unul care era si mai prost decat mine, dar avea minge si pe criteriul asta el facea parte din echipa, inocenta copilariei >:) ) asa ca fotbalul cam e o chestie inutila pentru mine si n-o sa scriu despre el.
Nu mi-am mai cumparat nimic interesant in ultima vreme, doar doua perechi de Dr. Scholl, un parfum Chanel Allure, un backpack Samsonite, o umbrela Samsonite (sarbatoresc "We Wove Danutza Day", btw). Nu am jucat destul Painkiller Black Edition ca sa o pun de un review. Nici filme interesante nu am mai vazut...
Voi scrie despre fitzele de Fulga si va las pe voi sa adaugati sau nu proasta, nebuna, cretina dupa gust. A venit vara, si e subiect de actualitate pe Magheru, unul din locurile din capitala de exprimare a fitzelor si de capatat recunoastere pentru ele.
Bai fratele meu, ca sa folosesc o expresie consacrata, au femeile niste fitze in ele ce n-a vazut Parisul! Nu ca nu as sti asta de cand sunt mic si a incercat una sa imi fure bucatzica de creta, dar femeile, spre deosebire de contractorii mei, reusesc sa atinga noi culmi in nesimtire, tupeu si fitze.
Aflu eu de o fosta colega ca nu mai are prieten (scuze, simt nevoia sa specific inca o data cat ma scarbeste sintagma "prieten", dupa mine prieten e cel care te ajuta la nevoie, nu ala de te :beep: cand i se scoala piticii pe creier), ea e ok fizic (sani cam mici, adica) si dau sa o invit la film si-i cer numarul de telefon. Nu-l mai aveam pentru ca intre timp schimbasem telefoanele de vreo 2 ori, face nazuri si ma trimite la un alt coleg sa mi-l dea el. Il iau pe ala la intrebari, aflu, o anunt pe fata. Ce credeti ca-mi zice exemplarul asta de Fulga? Ca m-am facut de ras! Wtf, ti-am dat ce-ai vrut si tot eu m-am facut de ras. Adica sa judecam la o temperatura rezonabil situatia, ca acum e cald rau, eu ma interesez de soarta ta de femeie singura, parasita si ignorata si in loc sa zici mersi ca am toti dintii in gura, un job si un acoperis deasupra capului te tii de fitze?! Inclusiv pe mess, ca nu mai raspunde, dar nici eu nu ma las si-i mai pasez cate un "cand te trezesti la realitate, te-oi invita la McD la o inghetata" (inghetata aia de 1RON, c-asa m-a invatat o prietena sa fac pana am parte de sex, dupa poate merita una din aia cu caramel).
Astea sunt fitze doar de dragul fitzelor c-asa a invatat-o proasta de ma'sa, pentru ca Fulga asta are asa o parere buna despre ea desi e singura, n-are sani si nici cine stie ce fund si-si inchipuie ca e ceva de capul ei doar pentru ca am bagat-o in seama.
Sau una care ma plimba cu zaharelul, ca e nehotarata (ceea ce probabil e adevarat, femeile nu au habar pe ce lume sunt) intre prietenul ei introdus prin manevra Deus Ex Machina in ecuatie si persoana mea care a muncit ceva sa arate ca ii pasa si merita sa fie bagat in seama, isi bate joc reprezentanta asta a speciei canine in ultimul hal... si pe urma tot ea cu SMS-ul, cu invitatie la ce vrea ea, cand vrea ea si unde vrea ea. In loc sa aprinda lumanari la biserica si sa se roage sa nu am de-a face cu ta'su sau cu frate'su se tine de tampenii din astea. Nici un barbat intreg la cap nu-si pune in asa hal zgardita aurita la gat. Tanti, ai calcat pe bec, asa ca zi mersi ca-ti merg si respira idiotii prin mijloace proprii!
Sau stiti genul ala care e disperat dupa atentie? Nu stie de ce sa se agate ca sa se dea available. "Vreau cu rolele, vreau si la strand, vreau la film, vreau la iarba verde" etc. Ok, hai sa vedem care-i reclama si care-i produsul in magazin. Primul weekend "Nu, nu pot pentru ca mi-e somn si vreau sa dorm" si weekendul urmator "Nu, nu pot pentru ca ma duc cu iubitul meu sa fac X". Du-te tanti, nu-i bai, intamplator stiu cam care mi-e pozitia prin ierarhia masculilor feroce :))))). Ajuta mult sa ai ceva salariu, o mutra agreabila in oglinda, un apartament al tau si sa-ti vina cu saru'mana directori de la organizatii care doar pe pixuri cheltuie mai mult decat valoreaza oarecare firma de apartament ;).
Astea doua intra la fitze facute pentru ca fraierele cred ca au plasa de siguranta. Asta e, cum a spus George Santayana: cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o repete. Iar eu nu ma uit la episoade in reluare.
Da' cazurile care-mi plac cel mai mult sunt cele de la categoria "I've got the pussy, I make the rules" care fac ce vor, dupa cum le taie capul, pentru ca fraierul cedeaza. Aici ar fi vreo doua greseli, pentru ca nu toti sunt fraieri care cedeaza. Chestia asta merge doar pe un papa lapte care-i dependent, da' spre socul femeilor mai sunt si unii pe care nu-i streseaza ideea. If da then iesire in oras, else next biatch. Si pe urma daca tot vrei sa faci regulile grabeste-te ca e promotie Energizer 4+2 gratis. Iar pe mine nu ma costa nimic ;).
Mai sunt unele ramase fara idiot, care daca le inviti la o plimbare se poarta de parca ai venit in armura, calare pe un cal alb, cu soarele in spate, te opresti in dreptul ei, descaleci si cu lacrimi in ochi o rogi sa iti faca onoarea sa fie sotia ta. Dom'le, pe ce lume traiesc femeile astea? E doar o plimbare in parc, sa vad daca iti esti in stare sa mergi si sa respiri in timp ce sustii o usoara conversatie, sa vad cum te misti, cat rezisti la efort, daca ma placi prin preajma ta etc. Da, ma intereseaza femeia aia, sunt curios. Dar se poarta de parca e o printesa si ignora ca trebuie sa-si demonstreze calitatile ca sa merite interesul.
Ce-o fi in capul lor de cred imediat ce le maltratezi cu o vorba buna ca nu mai poti dupa ele si te iau de atribuit direct? Trezirea la realitate, nu toti barbatii se gandesc sa sara pe femeie doar pentru ca e fizic e tolerabila prezenta ei. Din cand in cand mai e si cate unul care stie ce merita, pentru ca-si stie calitatile si ce-i poate pielea ca doar la el vii cand esti in kk@ sa te ajute ;). Nu la dobitocul ala care nu e in stare sa aprecieze cat speli, gatesti, cat muncesti ca sa ii iei un cadou si iti da cu flit ca sa iasa cu colegii.
P.S. eu cam fost crescut cu regulile de pe vremea cand dupa 2 ani de logodna si de curte asidua (a.k.a. tone de flori, parfumuri, ciocolatele etc.) poate te lasa sa o tii de mana cand mergeati la teatru. Poate. Daca nu o durea capul. Sau nu strangeau pantofii. Sau nu era zi din aia. Am ramas totusi cu niste urme de gentleman, si nu spun despre cele care nu au facut fitze, ele oricum nu au ce cauta aici, le pastrez doar pentru mine.

6 comentarii:

  1. Pui problema gresit. Nu este niciodata despre ea, este despre mine. Eu aleg de fiecare data. Nu ma intereseaza "daca ma place prin preajma ei", daca o plac eu pe ea, se va obisnui cu acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, una la mana ca chestia aia era pe ultimul loc ca sa dau dovada de sensibilitate masculina. Si doi la mana e mai misto cand nu opune rezistenta... prea multa ;). Ramane energie si de altele.

    RăspundețiȘtergere
  3. mdea, ete fleosk. orice ati zice voi, TOT femeia alege intr-un sfarsit. iar fitele de care va loviti voi, barbatii, de multe ori le meritati cu varf si indesat. ca habar nu aveti unde sa cautati. sau poate cautati prea insistent. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. angel, amandoi stim de mult ca femeile aleg atat de aiurea ca iti zici ca ar fi un progres sa aiba tarate in cap.
    Eu am renuntat sa imi para rau pentru ca ele si-o cauta cu lumanarea si pe urma tot ele plang cand o gasesc.
    Le meritam ca ne batam capul cu ele in loc sa le dam la recycle bin direct, unde le e locul.

    RăspundețiȘtergere
  5. in fata acestor cuvinte pline de intelepciune nu pot decat sa ma fericesc singura ca nu-s mama/sora sau iubita ta. Si nu pot decat sa il rog pe Dumnezeu sa incerce sa iti insenineze sufletul trist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aham... eu ma port foarte frumos cu femeile din viata mea, am grija sa le fie bine. Chiar prea frumos, avand in vedere ca nu le carpesc peste ochi pe cele care merita.
    Nu las niciodata o fapta buna nerasplatita ;).

    RăspundețiȘtergere