miercuri, 21 iunie 2006

Oficial imi merge bine

Am vazut prin multe statusuri de fete, si pupeze pe care le bantuie moliile la etajul superior, si pisicute deshteptzele si chiar sexy, ca se asculta la greu melodia celor de la Simplu: Oficial imi merge bine.
In cele ce urmeaza o voi comentat un pic, cu precizarea si avertizarea ca am asa de mult talent artistic ca nici femei goale nu puteam sa desenez cand eram mic (din fericire am crescut mare si acum nu mai este nevoie :P).
Ok, am vazut videoclipul versiunea cenzurata pe MTV .ro.
Un moment va rog, sunt la Teo in reluare Timpuri Noi, ma duc sa infund capul in WC, pretentiile lor de rockeri si prezenta scenica de kk@ sunt prea mult chiar si pentru soriciul meu de porc... Gata, a trecut si ma simt iar curat si pur :D.
Revenind la oile care se uita sau asculta melodia celor de la Simplu, ar fi bine de stiut ca in realitate nu e decat o porcarie copiata dupa acorduri de la Take That, Boyzone, Backstreet Boyz care la randul lor au fost influentati major de A-Ha si al lor Take on me sau de New Kids On The Block.
Diferenta e ca boy-band-urile acestea aveau niste urme serioase de talent, si melodiile lor aveau un mesaj, aveau versuri care spuneau o poveste, aveau coregrafie si lucru in echipa. Nu e cazul celor de la Simplu, al lui Moga sau al lui DonBaxter.
Si boy-band-urile acestea nu aveau nevoie sa faca un videoclip in care sa faca parada de tzatzele misto ale unei cehoaice, apareau fete desigur dar erau imbracate si erau de aceeasi nationalitate cu ei pentru ca nu aveau nevoie sa importe pasarici.
Moga si Don Baxter nu sunt decat niste copiangii amarati care fura din greu din melodiile de afara, baga un remix si scot un asa zis hit. Ei sunt de vina pentru tzatzele bagate la inaintare in show-business-ul romanesc. Si daca aveau un dram de incredere in presupus lor talent si creatie artistica nu bagau la inaintare tzatzele misto ale unei tipe, intr-un videoclip cenzurat ca sa isi faca target-ul masculin sa baleze la televizor si sa le caute pe net sau sa urmareasca seara sa prinda versiunea necenzurata. Ce sa mai vorbim de faptul ca trebuie sa cauti pe net care e actiunea si povestea din spatele melodiei, pentru ca versurile nu sunt in stare sa spuna povestea. Nu e decat o porcarie generata la 5 minute de frecat hartia cu pixul.
Sic, ca nu va merge cu toti!

3 comentarii:

  1. scrie ceva despre CampionatulMondial, nu mai fii asa sexist

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma uit la asa ceva. Campionatul mondial de fotbal este apogeul glorificarii testosteronului si afirmarii masculinitatii prin consumuri in cantitati fenomenale de bere si chips-uri in compania altor primate paroase, ragaitoare si mirositoare in ideea solidaritatii fictive cu 22 de fraieri care freaca o minge pe teren... dar care au niste salarii impreauna cat PIN-ul Romaniei.
    Tot femeia ajunge sa faca curatenie dupa fiecare meci de fotbal.
    Am reusit sa nu vad nici un meci, iar daca voi avea chef de unul il trag de pe net in HDTV.
    Happy? Ca doar am vorbit de campionat ;).

    RăspundețiȘtergere