marți, 4 aprilie 2006

My soul is the death of light

Icoana stelei ce-a murit
Încet pe cer se suie;
Era pe când nu s-a zarit,
Azi o vedem, si nu e.

De ce sa o vada acum, cand nu mai e, si cand atunci cand era si se chinuia sa atraga atentia a ales sa nu o vada? Cand a ales sa vada o stea care a sclipit de 3 ori si a decis ca e luminoasa, stabila si cum or mai fi stelele curate in locul unei care a lucit non stop din nou si din nou si a luminat oricand a fost nevoie de ea, oriunde i sa cerut si oricand. Cred si eu ca sclipea, doar voia sa intre in constelatia Closca cu puii de aur ;).
Ce sa vada? Un suflet care il face pe un Sith Lord sa para un inocent inofensiv? O inima atat de inghetata ca sfideaza legea miscarii continue browniene? Un trup care nu e decat o unealta?
Dupa atata bataie de joc, atata zaharel servit... sa zica mersi ca nu primeste un telefon in care sa fie intrebata in ce ordine sa le fie rupte oaselor membrilor familiei. Asta pentru inceput desigur, razbunarea unei fecioare trebuie sa fie la fel ca tot ce face o fecioara... perfecta. Va veni vremea si pentru asta.
Candva era ceva de vazut, acum sunt doar consecinte de suportat si responsabilitati de asumat.

Nu-i asa ca va place cand cineva se gudura, si face sluj, si promite una alta pana obtine ce vrea... ca pe urma sa uite de urgenta cand se vede cu sacii in caruta? Personal am cateva idei in privinta asta. Una e descrisa mai sus pentru ca sunt de parerea ca e inutil sa lovesti astfel de persoane in mod direct, nu ar invata nimic... dar sa le zdrobesti familia, la care ar trebui sa tina, asta chiar ar putea fi considerata retributie adecvata.
A doua idee implica o singura chestie gratuita, restul cu plata inainte.
Si a treia e mai vulgara un pic, dar foarte la obiect: daca te fute, sa te si ajute. De ce sa muncesti, cand un amarat distrus care nu merita nici efortul sa il astepti sa apara sambata sa zicem sa ii tragi un macel ca la carte, primeste ceea ce ai castigat prin munca si ai dovedit ca meriti?

Trecand la chestii mult mai interesante, am inregistrat o emisiune si un film aferent ei, le-am aranjat un pic si le-am livrat mamei actritei principale. M-am descurcat binisor.
Am piratat un pic SPSS v14, ca sa se obisnuiasca utilizatorii cu el inainte sa ne fie livrat oficial :D. Daca la asta sunt bun :D
Spre surprinderea unei prietene am rezistat la tentativa ei esuata de a-si cumpara o fusta, ba chiar am si ajutat gasind cateva modele la care bineinteles ca a avut ceva de carcotit... pana i-am spus ca barbatii oricum dezbracate le vor pe femei.
Iata si o poza cu un pussy de care am parte in fiecare noapte. E cam pretentios pussy asta, intotdeuna ajung sa dorm pe un colt de pat si ocupa tot restul. Dupa ce ca il fac sa toarca minute in sir mai are si pretentii sa fie mangaiat si scarpinat pe burtica.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Si pentru cine se intreaba cum pot sa eman atata violenta si totusi sa fac poze atat de artistice (inclusiv pentru tine, care iti dau lacrimile cand iti trimit cate o chestie aleasa pe e-mail) raspunsul e simplu. Sunt un gentleman, iar marea majoritate a oamenilor de azi au uitat ce inseamna asta. Un gentleman este un barbat atent, politicos, bine educat, inteligent, cunoscutor al regulilor etichetei in societate DAR NU NUMAI ATAT. Un gentleman este un domn perfect capabil sa isi apere persoana sa sau a cuiva important si convingerile atat verbal si intelectual cat si cat se poate de fizic cu pumnul, spada, pistolul... daca este nevoie. Trebuie sa ii fie la fel de usor sa aprecieze prospetimea petalelor de trandafir pe care il ofera cu galanterie unei doamne sau domnisoare... dar si sa isi admire stilul si gratia cu care se scurge viata din ochii adversarului care a fost indeajuns de nesabuit incat sa il provoace sau sa il jigneasca.

Nu stiu ce l-a apucat pe taica'miu, dar a luat o gramada de ustensile de bucatarie marca Toffel de la niste unii veniti sa le vanda pe scara blocului. 100RON pe ceva fara garantie care daca se strica maine... Dar maica'mea e impresionata de atentie :D. S-o lipi ceva din talentul meu nou descoperit cu femeile si pe taica'miu :))))).

Elder Scrolls IV: Oblivion - interesant, merita incercat, dar cere resurse imense, de preferat cel putin 2 giga de memorie, placa video din seria X800 samd. Dar e interesant, complex, mare, frumos grafic... merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu