joi, 16 mai 2013

Scoala de fete

Ar trebui facute cursuri speciale pentru fete sa inteleaga cateva idei:

  • "am nevoie de tine" nu inseamna deloc "nu pot trai fara tine". sunt barbat si am si alte preocupari: bere, filme, fotbal, shootere
  • o invitatie in oras, la film, la plimbare in parc nu este in nici un caz o cerere in casatorie. daca fetele ar putea reactiona ponderat la asa ceva ar fi super. si nu e nevoie sa ne scoateti ochii si sa va platiti biletul, un barbat nu munceste pe nasturi.
  • conceptul "daca te f*, sa te si ajute" pentru ca daca ai bf, ala e jobul lui. pe mine nu ma intereseaza sa fac treaba altuia pe degeaba. sunt barbat si sunt egoist, thx for understanding
  • pozitia capacului de la WC, daca il gasesc ridicat incep sa faca teoria chibritului ca de ce nu l-a pus si jos porcul si magarul, dupa. printzesa care nu esti, daca pe barbat nu il doare mana sa il ridice inainte, nici pe tine nu te doare mana sa il lasi jos cand il gasesti. pentru ca exista si varianta in care nu este ridicat deloc.
  • da, un barbat stie cand este mintit de o femeie. daca nu face nimic, inseamna ca nu-i pasa sau e prost
  • aveti concurenta. e plin de fete si femei care arata bine. barbatii decenti, ai crede ca v-ati dat seama cat de putini sunt la cat va ascultati intre voi ce nesimtit are fiecare acasa. sau n-are, ca e plecat la bere cu prietenii sa se uite la meci, nesimtitul care v-a lasat singure sa faceti curat etc. ca sunteti nebune si ati fi in stare sa va plangeti la prietene ca n-aveti de ce sa va plangeti de idiot, e altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu