marți, 17 noiembrie 2009

Apoteoza romanismului

Weekend-ul trecut pufosul care sunt a observat cat de romani sunt romanii. Deja stim ce natie de lenesi, ingalati, indolenti si incompetenti suntem noi romanii, dar ce am vazut sambata trecuta m-a lasat interzis.
Spre Muncii au pus cosuri de gunoi la fiecare 3-5m, ca deh, sunt alegeri si trebuie sa para ca fac ceva si trebuie sa cumpere chestii la suprapret ca sa aiba bani de contributii electorale. Pe de alta parte, au pus si niste ghivece mari, in care urmeaza sa puna probabil arbusti si copacei, sunt foarte frumushele, au si pamantul deja aranjat.
Unde intervine romanismul? Ei bine, in ciuda cosurilor de gunoi puse de te impiedici de ele, de nu poti sa faci 2 pasi fara sa ai unul la indemana, romanii sunt atat de imputiti, de jegosi, de tampiti incat isi arunca chistoacele de tigari in ghivecele pentru pomisori. La fel si hartii, servetele, pungi. La 2 secunde distanta de mers inainte sau inapoi e cel putin un cos de gunoi, mare vizibil, adanc, in care sa iti lasi mizeria. Dar nu, romanii trebuie sa fie sub ultima specie de animal si sa arunce in loc de in cos in ghiveci.
Ce natie nenorocita...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu