miercuri, 21 ianuarie 2009

Windows Live Writer

Parte din suita de programe Live anuntata pentru Windows 7, acesta este destinat crearii postarilor pentru blog in mediu offline, publicarea urmand cand este convenabil pentru autor.

Cum eu folosesc un cont de blog pe Blogspot, am fost impresionat sa vad ca Writer nu stie de serviciul Blogsport, o adevarata reusita Microsoft. Si mai impresionat de faptul ca nu e in stare sa descarce tema blog-ului, pentru a arata un preview corect al postarii la care lucrez.

Ce are in plus este faptul ca este oarecum mai comod, in sensul ca e mai usor sa pornesc Writer-ul decat sa ma duc la pagina de net a Blogspot ca sa scriu. Iarasi, este ceva mai usor sa editez in el pentru ca ofera mai mult spatiu pentru aceasta, ocupand tot ecranul. Mare avantaj, oferit de Writer dupa ce toate celelalte editoare de blog l-au avut inainte.

Arata frumushel, ca deh, e facut pentru Windows 7 in special, ocupa mai putine resurse decat Firefox sau Yahoo! Messenger, dar cred ca laptopul meu cu dual core si 4GB de memorie poate sa faca fata.

Per total cred ca il voi mai folosi, seamana cu Word-ul doar ca e personalizat pentru publicare pe net si deocamdata este amuzant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu