vineri, 3 octombrie 2008

Pufos multiplicat

Incep sa ma intreb daca nu ma indrept spre personalitati multiple. Functie de persoana si de situatie mi se schimba mult felul cum reactionez, cum vorbesc, cat de mult ma implic.
Este normala o scalare si adaptare a reactiilor, dar cand realizez de exemplu cat de bine vorbesc in engleza cu unii in timp ce cu altii parca sunt un retardat, incep sa imi pun intrebari. Si apar diferente in atitudine, de la excesiv de protector la condescendent trecand prin nepasator.
Sper ca voi avea bunul simt sa dezvolt niste personalitati multiple misto, gen corsar in slujba reginei Angliei, poet spaniol din secolul 16, asasin francez (Jean Reno, super tare), ronin in cautare de stapan... Si Apolo ar fi misto, zeul grec al soarelui.
Fara chestii tampite gen Napoleon, extraterestru, vedeta rock sau, Doamne fereste, ca... pardon, om politic.

3 comentarii:

  1. :)) astronaut?
    m-o si bufnit rasu. si eu uneori simt ca vbesc engleza ca o retardata, dar numai cu anumiti oameni. Nu mi-am dat inca seama de ce. Cred ca ii o chestie de siguranta interioara =)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca are neaparata legatura cu siguranta interioara, cel putin la unele persoane.Starea interna(mentala, nu emotionala) mi se pare responsabila pentru asa ceva. Stai sa vezi cand incepi sa dezvolti principii contradictorii, atunci incepe distractia. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ne adaptam automat registrul la cel al auditoriului, e evident ca ei nu se vor putea ridica la nivelul nostru.

    RăspundețiȘtergere