joi, 30 octombrie 2008

Poze imbecile

Nu vi se par absolut imbecile pozele alea in care o proasta pozeaza langa alta vita, doar ca sa iasa poza buna sa se laude cu ea pe hi5 cu comentarii retardate gen "eu cu prietena mea cea mai buna", "eu cu sora mea de suflet" si vreo duzina de alte variatii pe tema asta?
Mai ales ca se vede clar ca poza e artificiala. Daca ar fi altfel, ar fi niste poze chiar ok, dar e cam clar ca in realitate de-abia se cunosc in cel mai bun caz si in cel mai rau s-ar cutitari ca sa scape una de cealalta.

2 comentarii:

  1. Indiferent ca esti fan sau nu a lui Adrian Enache iti dam ocazia sa ti afirmi talentul literar sau jurnalistic. Scrie un text despre ceva care te-a impresionat, o poezie, o dedicatie, un reportaj si trimite-ne pe adresa fanclub@adrianenache.ro pentru a participa la concurs. Nu-ti irosi sansele. Vrem sa ne mandrim cu tine ca ai debutat pe blogul lui Adrian Enache. Important de mentionat: tema este la alegere!!! Nu e musai sa fie legata de Adrian Enache, alegerea subiectului iti apartine, conteaza talentul! Si poti fi CASTIGATORUL premiului pus in joc. Mai multe detalii aici http://blog.adrianenache.ro/. Da mai departe, poate sunt oameni talentati care merita sa fie descoperiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-s. De fapt, daca e cine cred eu, poate sa moara in bezna.

    RăspundețiȘtergere