sâmbătă, 24 mai 2008

Miss tarfulitza liceelor

Eu stiam ca daca ajungi sa fii Miss ceva, trebuie sa respecti niste reguli destul de stricte menite in principal sa promoveze o imagine decenta. Nu mai stiu unde am gasit-o pe asta, dar e una dintre cele mai ipocrite tarfulitze de pe hi5.
Wow, ce relatie serioasa are, s-a combinat cu o laba trista de bani gata la misto, dar noi trebuie sa o credem ca relatia este foarte serioasa. Isi face singura poze in lenjerie, in costum de baie sa o vada toti ei 6000 de prieteni, dar relatia este foarte serioasa. Nu stie cum sa se scalambeie mai bine, ca sa se dea sexy, sa arate ce cool e si cum stie sa isi traiasca viata.
Nu-i decat o ipocrita moarta de foame, disperata dupa atentie asa ca sa ii facem pe plac, POZE:

Vai, incredibil, a castigat un premiu de Miss Cupa liceelor. Oare aia i-ar lasa premiul daca ar vedea ce tarfulitza in calduri e?

Vai tu, ce penala esti, relatie serioasa si nu are cine sa ii faca poze, trebuie sa isi faca singura poze penibile in oglinda.

Vai draga, dar ai mai mult de 2 carpe diferite sa pui pe tine?

Vai, vai, ce sexy esti asa cum iti faci poze in pat in costum de baie... NOT

Vai, proprietate privata, dar pusa sa o vada 6000 de prieteni si tot restul care trec pe acolo.

Vai, dar cate poze ai avut rabdare sa faci.

Nu care cumva sa rateze un clasic, poza in lenjerie facut cu telefonul mobil

Marele final, ca sa ne arate tarfulitza ca isi merita banii.

2 comentarii:

  1. taci ca`i buna. pacat de pozele ieftine, daca erau profesionale putea avea un portofoliu frumos, nu stiu cat de inalta e dar de frumoasa este, n`ai ce zice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis eu ca nu e buna de cotait? Nu asta e tot scopul postarii mele, faptul ca e buna ca incearca din toate puterile sa ne convinga de asta?
    Si ca doar de asta e buna?

    RăspundețiȘtergere