sâmbătă, 15 decembrie 2007

Labe triste

Lol, aici.
Tovarasu' Korby uita probabil cum a aplicat regulamentul celor care postau ce vand la rubrica Hardware. Probabil din cauza memoriei care il lasa uita si de faptul ca exista o rubrica Publicitate unde se prezinta stocul, pretul, datele de contact. Este mai mult decat evident ca tovarasul Korby nu este in stare sa fie impartial si sa indeplineasca functia de moderator.
Si sa dai ban aluia care te-a tras de maneca sa-ti arate ca nu-ti faci treaba nu arata decat cat josnic si de nimic esti.
Chestia cu ajutatul comunitatii e discutabila, pentru ca nu e cazul sa spui ca ajuti comunitatea cand iti iese ceva profit din asta. Iar procedura corecta era topic de vanzare la Publicitate, link in topicul de la Hardware pus sa vada lumea. Si cam atat.
Daca tot corectez greseli, Gecube NU este subsidiara Gigabyte. Niste unii care au actiuni la Gigabyte au si la Gecube. Iar HD3850 si HD3870 astea de acum de la Gecube au condensatorii solizi si testati manual, asa ca foarte probabil au iesit tot de pe linia de productie Sapphire. Eu mi-am luat un Gecube HD3850, voi pune probabil si ceva rezultate de teste, la pretul de la pcgarage e furt curat pentru ce poate face.
Ma intreb de ce nu testeaza nimeni placile video cu un client de calcul distrbuit pentru GPU, ca Folding@home de exemplu.

3 comentarii:

  1. Dude, termina cu frustrarile legate de imposibilitatea ta de a promova intr-un mod inteligent, din interiorul comunitatii, produsele Skin. Poate ca nu e buna materia cenusie. Vezi tu, ciuda ta nu vine din cauza ca omul ala incearca sa-si vanda produsele pe aria de hardware, ci din cauza ca produsele pe care le vinde (si promoveaza pe aria de hardware) nu se regasesc in lista lui Skin. Nu te mai da lebada in chiuveta. Te supui acelorasi principii de doi lei ca cei care fac publicitate mai mult sau mai putin mascata pe CG. Doar ca tu te oftici ca nu o poti face la fel de subtil sau inteligent si ca esti prins de fiecare data. Hai, lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum? Pardon? Nu mai e voie cu troli pe forum? Nu-i nimic, avem blog!

    RăspundețiȘtergere