marți, 4 decembrie 2007

Farsa Nvidia

E de oarece notorietate ce nebunie e acum cu placi video noi de Craciun. Jocurile poti sa le mai iei piratate de pe net, dar placa video sa le joci trebuie sa fie adevarata :)).
Oferta Nvidia este interesanta, pacat ca este mai mult pe hartie pentru ca disponibilitate in stoc este foarte redusa. In schimb ATI-urile mai ieftine si cu indeajuns de multa performanta incat sa merite luate, se gasesc considerabil mai usor. Ei bine, in aceasta situatie, in care Nvidia pierde piata pentru ca nu e in stare sa livreze noile 8800-uri la timp, a lansat zvonul ca placile ATI se vor ieftini cu 20$. Din pacate pentru credulii care se arunca fara sa intrebe, acest zvon este creatia exclusiva a Nvidia pentru ca utilizatorii finali sa astepte o reducere de la ATI care nu va veni. Scopul este simplu: sa nu cumpere nimeni ATI cat timp Nvidia nu are stoc sa satisfaca cererea. Pentru ca e cazul sa fim corecti, cererea mare pentru ATI se datoreaza in mare masura faptului ca utilizatorii finali nu au de unde sa cumpere Nvidia.
P.S.: nesimtire cat carul pe moderatorii Computergames.ro. Omu' vrea sa vanda, sa faca un bine, nu ma intereseza. Dar pentru asta exista sectia de publicitate, ca el alege sa ignore asta e problema lui, are voie ca orice utilizator sa faca tampenii si sa incalce reguli. Ca nu-i da nici un moderator ban pentru incalcarea regulilor forumului tine strict de indolenta/incompetenta/nesimtirea/ipocrizia moderatorilor de pe sectiunea respectiva. Dar pe ei nu ii intereseaza sa aiba o activitate serioasa, un business din care sa iasa niste bani si sa isi faca o reputatie de care sa se tina cont.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu