sâmbătă, 16 septembrie 2006

De pe Pro(S)TV

Oana Cuzino - tot tarfa e chiar daca e platita infinit mai mult decat o centurista. Mda, numai imbecilisme a la coolgirl.ro pe blogul ei.
Cristian Tabara - inapoi la biserica raspopitule. Afectarea aia falsa e numai buna acolo.
Dana Rogoz - abereaza pe blog. Era cretina si enervanta in Abracadabra, acum e doar o curvistina care da cu decolteul in natiune ca sa faca si ea un ban cinstit din meseria ei.

3 comentarii:

  1. asshole, mieses Arschloch, nu te compari nici 1% al cat au realizat ei,cel putin nu-l baga pe Cristian Tabara, un om foarte cumsecade si foarte bunla inima.

    Nesimtitule! Esti o rusine pentru barbati, nu esti in stare sa iti gasesti o femeie si ai devenit un frustrat imbecil.Problema este ca ti-o reversi in locul gresit, in loc sa cauti solutii.

    Esti un imbecil si asa vei ramane , incapabil .

    Loser!Te doare? Asa il doare si pe Cristian Tabara daca ar auzi ce lucruri scrii, sa iti fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbea unul care are curaj si o da anonima :))
    Daca ar fi cine pretinzi tu ca sunt, nu ar avea de ce sa se simta atinsi de ce scriu eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarul e ca oamenii au dreptate, esti cam bou. m-au furat si pe mine primele randuri si jurnalul tau de sarantoc jerpelit, dar nici urma de umor, ca baga astia paa la mega image e un standard usor de depasit, dar mai departe... realitatea e ca nu ai cum sa iesi din situatia asta. esti un looser, consoleaza-te si radiaza-ti blogul asta inutil pentru ca de fapt n-ai nimic de zis.
    pentru ca esti prea limitat. iar despre prejudecatile tale, cand sa-ti iei ceva avant, te caci pe tine. blufffff, esti cam dezunflat..

    RăspundețiȘtergere