duminică, 18 mai 2014

Ce ma mai enerveaza sambata asta

O dimineata foarte proasta si incomfortabila de sambata, cu dormit putin si simtit rau.

Program de seara cu mers la restaurant in companie cu care nu am nimic in comun. Deplasat in club cu aceasi si perspective si mai proaste avand in vedere aversiunea mea generala pentru fenomen si gunoaiele societatii atrase in astfel de locuri. Dar macar de asta m-am scutit, disparand din peisaj, ceea ce ma duce la punctul urmator.

Persoanele care dispar din peisaj si nu mai apar online. Daca nu apar online, eu in mod logic si natural presupun ca sunt ocupate cu ceva mai important. Si nu sun, nu vreau sa intrerup ceva mai important. Asa sunt eu, un baiat deshtept frumy si finutz si edukat.

Yup, si asta ma enerveaza, toti cretinoizii si panaramele care scriu cu k si sh si frumy, de-ati muri in bezna cred ca s-ar inzeci media de IQ pe Romania. Pot visa macar...

Constatarea ca decodorul digital de la RCS fiind mai vechi este si p.p. de prost ce e, ca nu afiseaza nici un canal digital full HD, cel mult reda sonorul si daca ma intereseaza teatrul radiofonic la TV pot sa inchid ochii si singur, multumesc frumos.

Ciorapii de bumbac, pe care cu greu i-am gasit pe eBay si mi-au sosit acum ceva saptamani bune, dar care tot ne-insemnati erau si nu puteam sa ii deosebesc de altii au trezit sociopatul din mine si i-am taiat. Pentru ca daca in 3 saptamani n-au fost procesati inseamna ca nu vor putea fi purtati vreodata. Eu fara marcaj nu ii port si nu parea deloc probabil ca vor fi candva purtabili. Asa ca i-am taiat la varf ca sa ma asigur ca nu ii va putea purta nimeni, conform IQ de 130+ ce am si ca sa fie treaba facuta bine inainte sa ii arunc la gunoi. Imi pare rau de ei, dar trebuie aratat ca si inactiunea are consecinte. Si ca sunt sociopat. Sau psihopat. Oricum, ceva in dezordine care n-ar trebui lasat liber in societate nesupravegheat.

Dupa care constat ca probabil sunt vreun soi de Superman neinteles pentru ca de la scos si bagat cablul HDMI in TV am reusit sa stric conectorul acestuia. Din fericire acestuia se refera la cablu, nu la TV, dar si asta m-a enervat a la Louis de Funes. Pentru ca TV-ul are un punct aprins, nu are DVB-C si cu defectul la HDMI ajungeam la "strike 3" si aveam justificare sa il inlocuiesc dracu' de rapciuga naibii care este.

Bineinteles ca i-am aruncat cablul HDMI defect si l-am conecat la PC cu unul nou, pentru ca evident ca aveam de rezerva in casa, nu eram fecioara daca nu aveam. Aveam chiar doua, dar unul deja a fost folosit pentru ca raspunsul la intrebarea de ce am doua caburi HDMI de rezerva in casa este foarte simplu: ca sa pot da la surori blonde ce pun intrebari aiurea in loc sa zica multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu