duminică, 23 martie 2014

Cadouri de Paste

Luna care vine este Pastele si mai toti ne vom bucura de mancare, bautura si cozonaci alaturi de familie. Pentru cei care au de facut un gest dragut si vor sa imparta bucuria sarbatorilor si cu prietenii sau au obligatii fata de cunostiinte exista site-uri pe care se pot comanda cosuri cadou:
si
Imi place sa vad ca sunt asortate frumos pe culori cosurile, fiecare are o tematica pe care o respecta. Preturile incep de la 20 si de lei si urca pe masura ce vreti sa faceti un gest mai mare si mai impresionant. Din experienta pot sa spun ca o impachetarea frumoasa, cum au cosurile acestea, va conta pentru mare parte din efectul cadoului.

Ce as fi vrut sa vad si nu gasesc deocamdata sunt informatiile despre livrare, inteleg ca vin prin curier dar as vrea sa vad si care sunt costurile pentru asta.

Special pentru firmele care comanda cosuri de paste cei de la Gourmet Gift desfasoara un concurs care ofera un premiu celor care comanda cosuri cadou de Paste pentru angajati si colaboratori in perioada 17 martie – 15 aprilie. Pe 23 aprilie prin tragere la sorti se va extrage o firma care-si primeste banii platiti pe cosuri inapoi (in limita a 10.000 de lei fara TVA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu