marți, 15 noiembrie 2011

Cum sa NU fii curva pe Facebook

Fata draga, nu fii trista, fiindca e pacat... incepe cantecelul, dar e mai bine sa previi decat sa regreti.
OK, te-a pus naiba sa iti faci cont pe Facebook, pentru ca nu ai avut liniste in tine. E deja prea tarziu, dar macar poti sa NU fii etichetata drept curva, panarama, pitzi si in general o boarfa.
Intr-o ordine destul de aleatoare a importantei si inspiratiei care imi da ideile.
Daca esti intr-o relatie, pui ca esti intr-o relatie si ai totusi grija sa NU bifezi ca esti interesata de barbati, asta fac curvistinele care umbla sa isi insele boul de acasa.
Pozele ar merita un intreg capitol dedicat lor:

  • cele cu tine cat mai dezbracata, decoltata, aplecata, cambrata, pe WC etc. nu au ce cauta expuse in public, multe dintre ele nici nu au de ce sa fie facute.
  • in costum de baie se accepta, daca nu e doar bikini si daca nu exagerezi cu pozitiile de mai sus, dar oricum e cazul sa tii minte ca renunti la pretentia de imagine profi (in afara de cazul ca esti vreo inotatoare, poloista sau balerina acvatica)
  • boticul de rata isi are locul doar pe rata si eventual pe reclama la cumparat rata respectiva pentru gatit cu portocale
  • apropo de portocale, te bronzezi cu limita, pentru ca nu esti sursa de vitamina C ca sa arati oranj
  • prin club trebuie sa iti faci poze ca sa arati ce ai rupt tu gura targului, dar nu e cazul sa faci reclama la lenjeria pe care o porti (sau nu) intr-atat incat sa se vada eticheta cu indicatiile pentru masina de spalat
  • baile de orice fel nu sunt studiouri foto, chit ca baietii le folosesc ca locatii in care sa isi exprime admiratia pentru voi, pentru ca pozele cu tine in oglinda self-inflicted sunt penibile si mai scapa si cine stie ce in cadru
In mod sigur ai o prietena, cheam-o la tine sa iti faca ea poze si reciproc, mai da cu parerea, poate are si un aparat foto mai acatarii decat un webcam sau un telefon mobil de pe vremea cand inca rula Dallas pe ecrane alb-negru.
Baietii oricum vor incerca sa te agate, se vor da la tine daca esti ceva mai sexuala decat o nicovala, asa ca ar fi cazul sa te gandesti de la inceput pe cine accepti in lista si cum raspunzi cand se iau de tine. Facebook nu e un concurs care are mai multi "friends", e o unealta de comunicare, daca esti o fata cat de cat decenta. Daca te prezinti dezbracata, sexoasa si cu viata de club vei fi tratata ca o curva.
Daca nu, nu exista garantii, pentru ca barbatii sunt niste porci oricum, dar poate vei avea parte de replici ceva mai inteligente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu