luni, 20 aprilie 2009

Drogurile strica tot

De fiecare data cand ies de la metrou, vad afisul mare pus cu "Drogurile strica tot" si textul care se vrea moralizator convingator.
Epic fail, parerea mea, pentru ca se adreaseaza unei probleme infime aruncand o gramada de bani in ea. Sa faci panoul costa, sa il afisezi costa, iar la cum stiu eu proiectele de genul asta, au cerut de 5x mai multi bani decat era nevoie sa faca afisul ala tiparit cu aur.
Sa o luam pe rand, tara asta are o gramada de probleme: tona de pensionari care voteaza PSD, studentii analfabeti care parasesc facultatile vaci dupa ce au intrat boi, economie afectata de criza, politicieni interesati doar sa se faulteze intre ei nu sa propuna ceva util, sistem medical mai ceva ca talharia la drumul mare ca aia macar e "banii sau viata"... sunt destul de sigur ca as putea continua cu astfel de exemple.
Cu atatea probleme, s-au gasit niste bani de aruncat pe drogati, adica un numar infim de cetateni ai minunatei noastre tari. Drogurile sunt o problema sociala de importanta colosala, sa merite asemenea campanie, pentru doar cativa aiuriti. Nu zic ca drogurile sunt ceva bun, Doamne fereste, dar sunt alte substante mult mai nocive. De exemplu apa la chiuveta, cand lucreaza Radetul la conducte si vine cu extraminerale si rugina.
Serios vorbind, voi ati vazut vreun drogat care a luat masina, a condus-o pana la primul copac sau pana la alta masina, el a scapat viu dar pe ceilalti i-a omorat? Parca am vazut stiri din astea doar cu betivi.
Sa vedem, voi ati auzit de drogati care s-au facut high si pe urma au violata vreo baba (yuck!) sau vreo minora (si mai yuck!! ca e vorba de minora de maxim 12 ani)? Deci nu, si aici betivi si alti perversi.
Ca veni vorba de perversi, voi stiti drogati care isi pun fetita de 3 ani sa cante concerte de 2 ore ca sa scoata ei cateve mii de euro pe ne-munca Cleopatrei? La ce mutra de moldovean are, Pavel Stratan sigur o mai trage la masea. Fritz ala macar avea bunul simt sa isi tine fetele si perversitatile inchise in beci, nu le afisa in public.
Pentru ca tot am zis de moldoveni, apai tot ce se intampla in acea hazna minunata care este respectiva regiune a tarii noastre, de care toti suntem mandrii cu avant patriotic, e pe baza de bautura, nu droguri.
Intr-un final, iata parerea lui Teo, care este mult mai avizat decat mine in aceasta problema:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu