joi, 28 februarie 2008

Mic ghid

Un mic ghid pentru a ilustra cum sa dai cu bata in balta ca un maestru.
1. Se considera un produs, adica memoriile Crucial. Disponibile exclusiv la Emag, btw.
2. Te emiti in eter ca sunt praf, de proaste ce sunt
3. Mai apare un bagator de seama care e de acord cu tine
4. Se presteaza un link catre review care sa demonstreze punctul de vedere
Asa, bun... Eu ma uit si citesc review-ul ala. Si retin o chestie foarte interesanta, cel putin pentru mine. Dar ce stiu eu, eu nu am idee, nu ma pricep. Ce conteaza ca au ajuns la 1176MHz cu 2.2V si CAS5? Sunt niste memorii praf! Dar atat de praf ca la tensiunea de alimentare la care sunt garantate de producator si timpii de acces care sunt specificati de producator, ele au ajuns la 1176MHz.
Nu un 2.4V cum am vazut prin alte parti, nu un CAS 6, nu nimic.
Si pentru marele finish... cum naiba le-o fi vazut, ca erau in cutie de carton? Care dupa cum stim, nu e transparent. Poate are puteri speciale, doar a aflat cu vreo 2 (sau poate 3?) saptamani intarziere ca exista Vitesta 800x la noi.
Btw, SO-DIMM-urile de 800MHz, alea erau double sided. La celelalte nu m-am uitat atent, n-am avut timp. Dar cat traieste, omu' invata ;)

P.S.: m-a rugat o cunostiinta sa ii fac rost de memorii praf din astea, ca s-a fript cu niste Dominator recomandate si date sigur ca fiind cu Micron D9, una din ele dand erori. In plus, din cauza ca voltajul e 2.1V, e convins ca sunt Promos.

2 comentarii:

  1. Felicitari domnu ca ati adus memoriile alea praf. Care BTW sunt praf considerand ce chip-uri folosesc. Si nu trebuie sa le am in fata ca sa stiu ca nu sunt cu D9GMH, spre deosebire de Dominatoarele cunsotintei dumneavoastra (care oricum, dupa ultimele posturi ale clonelor postbelice de pe forum sunt ori unchi ori tati) care ar trebui sa citeasca mai mult net ca sa vada ce isi baga in calculator. Nu de alta dar teapa adevarata o ia de la tine. Boule. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. http://ramlist.ath.cx/ddr2/

    PC2-6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 & 2.2


    4.0-4-4-12 @ 2.1V


    ProMOS

    RăspundețiȘtergere