duminică, 3 februarie 2008

Dupa dush

Weekendul asta a fost mai imbecil decat altele. A inceput foarte bine, cu un refuz. Nu mi se intampla des sa am chef sa fiu bun si amabil, nu prea e genul meu. Dar cateodata mai am astfel de impulsuri si accese. Weekend-ul asta am avut un astfel de episod, ma asteptam sa nu am cine stie ce rezultate (femeile sunt tare ciudate). Dar nu sa imi fie respins un gest dragut. Nu conteaza cat de important a fost, cat de mare financiar, conteaza ca am avut un gand bun si tupeul sa merg pana la capat. Dar nu, a trebuit sa il iroseasca.
Si pe urma tot eu sunt ala cu suflet rau. Cum sa nu fiu cu suflet rau daca impulsurile de comportament bun nu imi sunt incurajate?! Femeile ar trebui sa se hotarasca totusi ce vor si sa nu o mai schimbe de la un moment la altul. Altfel decid eu pentru ele ca nu merita sa ma deranjez si ma intorc la javra care sunt de obicei. Pentru ca e foarte usor sa stai sa iti vezi de ale tale in loc sa iesi in fata si sa incerci sa fii dragut. E totusi un risc sa ti-o iei degeaba si pentru mai nimic.
Nici weekend-ul asta nu am avut chef sa ma joc, ma uit la toate jocurile astea care le am pe PC-ul si imi dau seama ca nu prea ma atrag. Tinand cont si de faptul ca triseaza ca sa mai si mor din cand in cand doar ca sa creasca durata de joc in mod artificial, chiar pot sa gasesc alte ocupatii.
Am incercat un NFS: Carbon pe PSP, care dupa ce exact inainte de finish a intrat cu ambele masini in mine ca sa nu termin primul s-a dus frumos pe hol sa vada daca sunt pe acolo. Nu am reusit sa o stric, data viitoare incerc sa nimeresc peretele cu ea.
Placa de retea din laptop ma enerveaza, isi pierde conexiunea la net desi indica semnal si conectare la retea. Asta in timp ce pe desktop admir poze cu Andra sau Cori. Iar utorrent trage de zor un anime japonez misto. Asa ca si laptop-ul s-a dus dupa PSP, sa stea de vorba cu ea un pic.
WoW o suge ca de obicei, 10 minute am rezistat in Outland dupa care m-am intors la blog-uri. Imi ajunsese de respawn-uri exact la momentul potrivit ca sa ma omoare inca o data.
Ma ignora, o ignor, ne ignoram.
La puncte pozitive am spalat mouse pad-ul de la birou, acumulatorii de mouse i-am incarcat, m-am vazut cu un fost coleg de generala.
Ocazie cu care s-a mai confirmat o data ca e bine sa faci o facultate, sa ai niste studii si sa te duca mintea la un job bun. Alternativa deloc imposibila ar fi un drogat amarat care cerseste bani pe strada, demonstrata deja. Din colegii mei de generala nu prea am fost multi cei care am facut si facultate. Unii nici macar la liceu nu au ajuns. Asa ca ma simt privilegiat ca au avut ai mei bani sa fac o facultate, bani de carti sa iau si sa invat si ca m-au invatat sa nu arunc banii pe pierderi de vreme in club, la munte sau aiurea.
Threshold, un serial SF care nu merita sa fie anulat inainte sa faca macar un sezon complet, intra la aspecte usor pozitive. Imi place sa ma gandesc "oare eu ce asa face, ce decizie as lua". Adevarul e ca probabil as lua deciziile grele mai usor decat altii pentru ca ceea ce este bine si trebuie facut chiar trebuie facut pentru binele general. In afara de cazul in care e bagata si coada lui Bilbo pe undeva, situatie in care omenirea poate sa se duca dracu'.

2 comentarii:

  1. bun............
    ai facut un gest dragut
    ce asteptai in schimb?
    s-o dai pe spate?
    nimeni nu face un gest dragut fara un interes
    poate s-a prins

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaaa... de acord pana un anumit punct si acela este partea finala in care amintesti de drogati cersetori. Nu toti drogatii sunt cersetori, eu unul fumez (tutun si din cand in cand si altceva) si sincer o duc chiar bine. Recunosc ca imi e afectata sanatatea , dar prefer ca in loc sa stau la o betzie cu colegii de camera sa ma duc sa fumez sa ascult o muzica buna. Chiar daca traiesc cu impresia ca traiesc respectiva muzica macar gandesc pozitiv. Uitete si tu in jur si spune-mi ce vezi? Lumea cand bea... ori are glume proaste in program ori se bate ori doarme ori boraste. Nu e mai frumos , mai putin daunator si mult mai creativ sa fumezi si sa stai linistit in banca ta ? Te miri ca e am zis ca e mai ieftin ? Daca nu stiai te informez si de ce. Pe piata acum un gram a ajuns in jurul sumei de 60 de lei. Un gram se poate fuma in 2 persoane ceea ce injumatateste costul ... astfel ajungem la 30 de lei. Ca sa trag o betie trebuie sa scot din buzunar o suma care se situeaza undeva prin zona 50 de lei. Bei-> neuroni mai multi, ficat, rinichi, stomac. Fumezi-> neuroni, plamani.

    RăspundețiȘtergere