marți, 4 septembrie 2007

Sa ti-o trag

Oare ce se intampla intre acel moment in care o vezi pentru prima oara si esti fermecat de ea si cel in care nu mai vrei sa stii de ea pentru ca ti-e prea scarba?
Prima oara cand o vezi este cea mai frumoasa femeie din lume pentru tine, poti sa te pierzi in ochii ei si nu mai vrei sa fii gasit iar zambetul ei iti taie respiratia. Ajungi sa o cunosti, crezi tu, sa o admiri pentru ca este independenta, sa razi cu ea pentru ca e amuzanta, sa vezi cat de desteapta si ambitioasa este, sa iti bata inima mai tare cand prinzi o privire mai adanca in decolteu sau blugii cu talie joasa te lasa sa vezi din intimitatea pe care vrei sa o explorezi.
Primul sarut e minunat, explorator, plin de pasiune si de gust. Iar prima oara cand faci dragoste cu ea observi toate acele mici detalii care arata placerea pe care i-o provoci si te simti mai barbat ca niciodata.
Iti petreci timpul cu ea, sau visezi ce ai vrea sa faceti impreuna. Zambesti cand te gandesti la ea si-ti dai seama ca esti fericit, mai fericit cand doarme incolacita pe tine decat cand esti in ea si iti sopteste ce sa ii faci si cum. Adoarme fericita langa tine, crezi tu, si ai vrea sa poti culege raze de Luna sa i le pui in par.
Te simti bine cu ea, acceptat si dorit, asta te face fericit. Si totusi ceea ce crezi ca va dura pentru totdeauna ia sfarsit destul de repede. Oare de ce?
Poate ai gresit ceva, ai spus sau facut ceva. Sa nu ai facut, n-ai spus. N-ai de unde sa stii, povara comunicarii intr-o relatie o au femeile, barbatii nu a prea mult talent la exprimat sentimente in vorbe. A nu se confunda cu talentul la vrajit si aburit, sunt 2 chestiuni complet separate.
De ce se ajunge la sfarsitul unei relatii sa o urasti, sa iti fie scarba de ea? Sa nu mai vrei sa faci dragoste cu ea, ci sa i-o tragi ca sa o pedepsesti? Pentru ca te-ai plictisit de ea, pentru ca nu mai vorbiti, pentru ca nu va mai vedeti asa de des, pentru ca nu mai are grija de ea, pentru ca nu mai ai timp sa ii gasesti mici atentii care arata ca iti pasa de ea... Tot felul de mici frecusuri care rod relatia pana nu mai ramane nimic din ea, si atunci incepi sa o urasti, sa iti fie scarba de ea, sa te enerveze prezenta ei, parfumul ei te irita, culoarea rujului e prea vulgara, s-a ingrasat si nu face nimic pentru asta...
De unde ai pornit si unde s-a ajuns, si intre timp ai si uitat de zambetul ei, de fiorul pe care il aveai doar pentru ca erai in aceeasi camera cu ea, de gelozia care te rodea cand stiai ca se uita si altii la ea.

8 comentarii:

  1. Chiar ai facut tu dragoste cu o femeie?Sau..mai bine spus (ca sa te citez)i-ai tras-o?Ca dupa modul in care scrii..eu zic ca esti virgin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te asigur ca e capabil sa i-o traga unei femei..si cu stil

    RăspundețiȘtergere
  3. Te asigur ca e capabil sa i-o traga unei femei..si cu stil

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-a tras-o tie cumva?sau de unde stii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lol... alexais le-o trage la anonimi ? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. (comentariu asta e ontopic :) ).
    De ce ? Pentru ca asa merge lumea man. Cum poti sa pretinzi relatie durabila cand te impiedici de niste frecusuri de doi lei ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu ai observat, de la frecusurile astea mici se duce dracu' tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi ce te opreşte să faci ceva pentru a evita frecuşurile? Poate indiferenţa, lenea care intervine şi într-o relaţie? Şi dacă totuşi apar, de ce nu se poate trece peste?
    Poate fiindcă crezi că o să vină alta. Păcat, poate treci peste cineva care ar putea fi chiar potrivit/potrivită pentru tine.

    RăspundețiȘtergere