duminică, 23 septembrie 2007

Inca un sufletel

Aflu si eu cu intarziere de animalele din Buzau, care si-au batut joc de o pisica amarata ca sa arate ce... cat de barbati sunt? cat de destepti? cat de potenti?
O reusita incomensurabila, 3-4 haidamaci reusesc sa omoare in bataie o pisica maidaneza, cat curaj, cata barbatie, asta spune tone despre potenta lor potentialul reproductiv. Exact aia 2mm care sunt.
Au lovit saracul animalut pana cand nici nu a mai putut sa fuga, sa incerce sa scape de nenorociti. Si pe urma pana a murit, pentru ca nu mai avea de ales.
Asa ca intrebati-va asta, voi care ati renuntat sa fiti oameni, si ati ales fiti mai rau decat niste animale turbate, ce credeti ca veti primi? Nu va faceti griji, va vine randul curand, nu conteaza de unde, nu conteaza de la cine dar veti afla ce inseamna sa isi bata cineva joc de tine si sa nu ai putere. Cei slabi trebuie protejati, nu oropsiti, de cei ca voi.
Odihneasca-se in pace sufletelul amarat...

3 comentarii:

  1. Stau si ma intreb: care erau animalele din filmul ala? Sau mai bine zis (ca sa nu jignesc animalele) aia nu erau mai rai decat animalele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Genul asta de crima ar trebui pedepsit cu amenda de 200 milioane, nu 20. Faptasul sa fie trimis la scoala de corectie pana la 18 ani iar dupa sa fie trimis intre 3 si 10 ani in puscarie.
    Nu se stie unde il poate duce o astfel de instabilitate psihica.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca mai multa lume ar intelege ca e o "crima", dupa cum corect ai folosit cuvantul...insusi faptul ca noi scirem pe bloguri despre asta este o atitudine luata,pe cand majoritatea dau din umeri. si nu,pana una alta,majoritatea nu da doi bani pe proiecte de protectie a animalelor...

    RăspundețiȘtergere