duminică, 2 septembrie 2007

Inca o data

WoW e un joc care suge pula. Nu este in nici caz educativ, pentru ca tot ceea ce invata este ca singur nu poti face nimic. Talentul nu conteaza, capacitatea de anticipare a adversarului nu conteaza, strategia nu conteaza. Tot ce conteaza este iti futi timpul in instante, sau si mai bine in raiduri, ca sa aduni echipament cat mai bun. Singur esti nimic, vei muri intruna, nu o sa poti face questuri si iti vei pierde timpul cumparand alte luni de joc. Si se mira cretinii de la Blizzard ca exista vanzatori de aur pe bani reali.
Eu vreau sa pot face questuri si fara sa trebuiasca sa gasesc alti 39 de indivizi cu care sa pierd timpul in raid fara sa castig nimic. Pentru aici este inca o modalitate a cacatului de companie care este Blizzard sa te futa: pica ceva care vrei, dar iti ia altcineva. Ca ala si-a facut treaba bine in raid sau nu, nu conteaza, iti ia obiectul care il voiai. Nu conteaza ca i-ai tinut pe toti in viata, sau ca ai fost la inaintare si ai tinut monstrul sa nu dea in ceilalti, n-o sa castigi ce meriti.
WoW nu te invata sa fii mai bun, nu te invata sa fii independent, nu te invata sa fii puternic, nu te invata sa ai valori proprii despre bine si rau. Doar ca daca muncesti mai mult timp, nu mai bine sau mai eficient, ai recompense mai mari.

3 comentarii:

  1. Daca WoW suge pula iar tu il joci, what does that make you?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu asigur echipamentul pe care il suge WoW.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu tine, eventual tu sugi EULA la Blizzard.
    Logica dicteaza in modul urmator. Tu esti client WoW, esti client Blizzard. WoW suge stim noi ce iar tu sugi la WoW. Do the math.

    RăspundețiȘtergere