duminică, 29 iulie 2007

Prin WoW

Inca un weekend in care am frecat menta prin WoW, nu cine stie ce mari progrese. Am trecut de 325 la fierarit, la minerit si primul ajutor sunt la maxim, trebuie sa ma ocup si de gatit si pescuit. Cea mai noua pasiune a mea este sa adun planuri pentru fierarit, chiar daca nu ma ajuta sa cresc in nivel imi place sa stiu cat mai multe formule.
Mi-am luat si gloaba epica, cu ajutorul catorva membri din ghilda. De rapida e rapida martoaga, dar costa ~450G doar ce trebuie strict pentru ea. Fara calatorii, reparatii, mancare si bautura. In total, cred ca 500G este suma pe care trebuie sa o aiba un paladin daca vrea sa faca questurile necesare cat mai repede.
Am descoperit si cel mai bun loc de pana acum pentru adunat netherweave cloth, foarte importanta pentru toti pentru ca se fac genti maricele din ea, langa Auchinodon. Auchenai Doomsayer si Auchenai Deathspeaker dau si cate 3 netherweave cloth la un mob ucis.
Ma dispera in continuare bug-uri ca:
  • eu nu sunt cu fata la cei care ma ataca, nu pot sa dau in ei, ei pot sa dea in mine
  • atacurile la distanta trec prin pietre, copaci, ziduri, in timp ce eu primesc intruna mesaje ca sunt prea departe
  • pierd conexiunea pentru ca WoW nu e in stare sa se inteleaga cu utorrent, imi gasesc personajul mort la intoarcere pentru ca nu se tine cont de deconectare deloc. In PvP inteleg, sa nu triseze, dar in PvE ar trebui sa inghete lupta pana ma intorc
Alonsus incepe sa fie un realm populat, multi jucatori au ajuns la 70 si apar caractere alternative si din pacate asta a dus si la proliferarea vanzatorilor de G. O gramada de spam de la ei si preturi ciudate la AH din cauza lor.

9 comentarii:

  1. Daca realmul tau ti se pare aglomerat si cu multe caractere level 70, apai ce sa mai zic eu care joc pe acelasi server inca din data lansarii acestui joc. Cireasa pe tort e faptul ca Argent Dawn era cap de lista la servere si desi este un server RP e plin de paralelisti care au dat click disperati pe acest server. Dar mie nu-mi pasa de populatie si level-ul acesta intrucat nu far powergaming disperat dupa statut si nici lag nu avem. Eu si sotia jucam impreuna cu o ghilda superba si ne vedem de treaba noastra. Desi ne-am lasat insa de joc de vreo 5 luni ca nu avem timp. Sunt prea multe atractii in real-life.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, credeam ca am scris de bug-uri, se pare ca nu. Le iau pe rand.
    Din ce scrii tu si am inteles, asta nu este bug, ci feature. Ar insemna ca mobii n-au voie sa te atace decat atunci cand sunt in FOV [field of view] ceea ce n-ar avea sens.

    Trecutul prin obstacole nu prea are de-a face nimic cu range limits.

    Nu poate fi uTorrent de vina, il folosesc impreuna cu WoW pe mai multe sisteme si nu am avut niciodata o problema. Mai degraba este ceva ce-are de-a face cu situata de pe computerul tau, nu bug de joc.

    Cu toate astea, WoW ramane un joc bun, distractiv, iar eu am vazut cu ochii mei inca odata ca dovada de ce este un joc atat de popular observandu-i evolutia sotiei mele care este cat se poate de non-gamerita. Daca esti curios, citeste eventual pe blogul meu sub tag-ul Games. Cauta "wife meets azeroth" si "ding level 30".

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca WoW era cea mai mare tampenie, un joc facut pentru bani si marketing... vad ca totusi te-a cucerit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-a cucerit, este o modalitate de a face ceva cand sunt obosit dupa birou, cand nu ies in weekend - ceea ce se intampla cam des :P
    Cucerit este fishbone, el vede feature unde eu vad bug.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cucerit? Hardly. I don't play WoW anymore. You do.
    Ceea ce tu numesti "cucerit" este de fapt perspectiva, in acest caz.

    RăspundețiȘtergere
  6. Almost forgot.
    Departe de a fi WoW singurul mmorpg. In loc sa te smiorcai de bug-uri, ai face mult mai bine sa votezi cu ce conteaza cu adevarat: portofelul. Switch to another game. Dar nu cumva esti si tu cucerit de ramai tot la el, cu toate asa-zisurile bug-uri pe care le are?
    Heh. Perspectiva ftw!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh, WoW freak. Acum se explica multe :p.

    RăspundețiȘtergere
  8. na, acuma ai inteles si tu la ce foloseste WoW.

    RăspundețiȘtergere
  9. Serveste la frecat o menta cu niste cunostiinte si prieteni.
    Imi place mult economia de piata, imi place sa fac diverse armuri si sa le vand. Ca sa le vand mai repede le dau si mai ieftin si cu pietre puse in socluri.

    RăspundețiȘtergere