marți, 24 iulie 2007

Nu stiam ce sa mai scriu in blog, si hopa am gasit motiv de inca un post :D
De unde deduc eu ca fata trebuie ca a prestat la greu, in fond este un efort maxim sa scrii pe blog despre o chestie insipida, inodora, incolora.
Trebuie sa recunoastem ca posturile despre plase vs. pungi de plastic, RBD si nu mai stiu familie la care a fost in vizita sunt o contributie esentiala la cultura universala, de exhibat in Pantheonul artei.
Pana una alta d-ra in chestiune nu produce nimic util, iar daca vrei sa lauzi o femeie inteligenta cu facultate poti oricand sa vorbesti despre Eloa. Adica ai putea, daca nu ti-ar fi dat-o peste bot si ca un nemernic josnic ce esti nu ai fi incercat sa o umilesti si sa o injosesti pentru ca n-a picat cracita in fata masculinitatii debordand de sexualitate care este inegalabilului Zoso.
Revenind la Eloa, iata o femeie in stare sa te calce pe nervi, sa te faca sa vrei sa o strangi de gat nu pentru ca debiteaza prostii... ci pentru ca te intrebi "da' daca are dreptate?".
Acuma mini poll: cu care vrei sa ti-o pui, cu aia insipida, inodora, incolora sau cu aia care e in stare sa te faca sa simti, sa traiesti? Asa, ca sa ne lamurim care e mai femeie.

Nu trecem la chestii chiar de competitie olimpica, gen tinut 2 surori in facultate, crescut 2 copii, avut grija de o familie, tinut o editura in spate, calcat, gatit, spalat, cumparaturi, facut curat.

6 comentarii:

  1. Da, dar am cititori ceeaa ce este uimitor pentru cineva atat de plictisitor si tampit ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. dap...

    sigur..nici nu cred ca o sa mai trec aici vreodata, postari atat de proaste nu am mai vazut de mult


    apropo Simona Sensual- Vaca proasta pe care ai catalogat-o tu este membra de partid

    Ceea ce inseaman ca nu esti in stare sa iti dai seama de mass media - tu crezi pe cuvant tot ce scriu aia despre fata

    Nu ma mir ca esti misogin si cauti fete de 17 ani......

    Pacat

    RăspundețiȘtergere
  3. Si faptul ca este membra de partid contrazice ce am spus eu pentru ca... ?
    Proasta ca nu are ea grija ce spune, sau proasta pentru ca ii lasa pe altii sa scrie tampenii. Motivul difera, concluzia e aceeasi: vaca proasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din ciclu "Mai bine nu scriai ca mai fain era" esti prost.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu bre, pzda i pzda. dupa aia ramane de vazut...

    RăspundețiȘtergere