joi, 19 iulie 2007

Au supt-o

Ce? Pula desigur.
Cine? Rolling Stones, cine altcineva.
De ce? O hoasca de bosoroguti pe care ii cauta moartea pe acasa nu ii gaseste pentru ca sunt in turneu in Romania. Turneul "A bigger bang", lool ce bataie de joc de nume. Cand juca Steaua cu Dinamo pe 23 August se auzea pana la mine, concertul asta jalnic n-a miscat nici macar frunzele din parc. For a bigger bang that sure was fassss...
Sa nu mai vorbim de chestii serioase ca glorificarea unor mortaciuni pompate de droguri pentru ca ai mintea slaba si nu esti in stare sa gandesti sau sa simti singur si ai nevoie de ei ca sa traiasca in locul tau. Sau de organizarea .ro TM care nici fanatici ca Zoso nu au putut sa o scuze.
Si penalitati de genul suplimentarea numarului de locuri cu 1000 de capete de vita furajata in ultima zi, hai sa mai inghesuiasca un pic pe cei care deja si-au luat bilet si sa mai adauge 1000 de fraieri de la care sa ia banii.
Mi-e scarba de tot fanatismul si extazierea asta, cutare trupa vine in Romania. Vin pentru ca se pot face bani si aici, de aia vin. Doar pentru bani, sa va intre asta bine in cap, nu exista alt motiv.
Cata furtuna intr-un pahar de apa pentru o chestie care daca se intampla in UK sau Franta sau Germania nu interesa pe nimeni si poate lua un articol de casetuta in pagina de mondenitati a unui ziar sau doua. Dar prin alte parti oamenii au treaba si cu chestii mai importante.

8 comentarii:

  1. Ai supt-o tu ma ; big time .

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, au venit pentru bani. Insa nu in asta consta show-bizz-ul? Iti doreai sa vina din dragoste pentru Romania? Oricum, se vede clar ca nu iubesti Rolling Stones. Ajuns la 63 de ani, te asigur ca nu vei avea nici macar jumatate din forta si agilitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu beau, nu ma droghez, bunica'miu si taica'miu o duc bine... sansele sunt de partea mea as zice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca inca esti foarte ofticat de toate persoanele, companiile care SUG bani de la populatie. Mai mai, a fost Blizzard, acum Rolling Stones, ia sa mai citesc si eu sa vad ce mai zici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce, favorita ta Briti Spirs n-a fost la rehab? Aceleasi lucruri care le-ai scris aici de "bosorogi" etc vor putea fi spuse la adresa generatiei noastre peste cativa ani daca indraznim sa mergem la un concert de dragul amintirilor din anii buni.

    Iacata the Stone au fiice mai batrane decat cariera lui Spears which went up in smoke.

    RăspundețiȘtergere
  6. hahaha ce terminat e acest Sir Alex, e asa de mare invidia pe el incat nu-i poate inguíti


    meri la cacat ca numai asta manci !

    RăspundețiȘtergere
  7. SUA adora sa isi ierte pacatele vedetelor pentru ca in fond si le iarta pe ale lor.
    Britney o fi facut o gramada de tampenii, dar mai are pana ajunge din urma vagoanele fumate si cisternele injectate de Rolling Stones. Ea e deocamdata la baut, poate ii dau cei de la Rolling Stones cum sa ajunga pe drumul cel bun spre detox.
    P.S.: eu incerc sa am mai multe greseli de ortografie sa ma inteleaga mai usor comentatorii mei anonimi si nu reusesc. Dar eu incerc din greu, va promit.

    RăspundețiȘtergere
  8. totusi, ar trebui sa bei

    RăspundețiȘtergere