joi, 28 iunie 2007

La vale

Desi este una din revistele care imi place mult, XtremPC a luat-o la vale.
Made in Romania - abereaza de parca ar fi Libertatea, nici o legatura intre made in si assembled in.
Poate le spune totusi cineva ca jocul a aparut de multisor pe torrente.

8 comentarii:

  1. omule, daca tanti de la vreo cantina primeste ingrediente si reteta pentru o mancare. poti sa zici ca nu ea o facut mancarea??

    RăspundețiȘtergere
  2. Tanti urmeaza reteta, nu face dupa ureche ca s-o dea in bara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Una la mana, pe mai toate produsele scrie "Made in" indiferent daca sunt asamblate sau efectiv facute la fata locului, consumatorul nu face distinctie mare si nici nu-l preocupa

    Doua la mana, torrentele nu constituie subiect de discutie intr-un mediu care se vrea a fi legal sau, cel putin, de respectat.

    Trei la mana, ai facut perfect clar faptul ca nu agreezi XPC, ca sunt o adunatura de asa si pe dincolo si totusi ii citesti. Cu alte cuvinte you're their bitch.

    RăspundețiȘtergere
  4. Forumul e plin de idioti. In revista sunt greseli, multe greseli de ortografie, pe site sunt multe articole degeaba si pe langa obiectul revistei puse doar sa fie.
    Iar daca nu stii sa citesti pe procesoarele AMD Made in whatever si Assembled in Malaysia ar cam trebui sa dai o tura pe la un oftalmolog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Forumuri. Avem de-a face cu "the dumbass factor". Cu cat ceva e mai popular, cu atat acest "dumbass factor" urca. Judecand comparativ XPC forum cu altele romanesti, factorul dumbass este net inferior in ciuda popularitatii decente. Ca tu ai "an axe to grind" e altceva ;) De obicei bagatorii de seama, cei pe langa si idiotii in general zboara relativ repejor. Dar de fapt, nu mai are rost sa scriu chestiile astea, doar sti cum statea situatia, ai frecventat si tu des, pana la ban.
    Oricum, made vs assembled e nit-picking.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii cum recunosti un idiot? Nu se intreaba daca greseste.
    Cu forumul ma lasi, v-am prins de prea multe ori cu ocaua mica.
    Cum a fost de curand povestea cu publicarea pozelor inainte de expirarea termenului si pe urma marea moderatoare Nyana tot ea cu gura mare.
    Eu m-as intreba de ce un idiot, sau unul pe langa sau ce ai mai zis tu pe acolo nu profita de faptul ca are Fiberlink sa isi faca alt cont zilnic doar ca sa enerveze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu motivul. Orgoliu. Iti vrei vechiul cont, cu numarul de posturi si data inregistratii cu tot inapoi. Ca de intors te-ai intoarce, the cat is out of the bag on that one ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, da stiu discutiile. Si nu inteleg de ce e nevoie de parlament cand exista o structura ierarhica care ar trebui sa fie bine stabilita.
    Si mai putin de ce ar conta parerile cuiva care nu era moderator la dreptul respectiv.
    Eu in locul anumitor persoane care se vor superioare as fi zis "bine, daca isi cere scuze, da o bere la toti"... dar uite ca deocamdata eu am un orgoliu justificat in timp ce respectivele persoane nu prea.

    RăspundețiȘtergere