vineri, 19 mai 2006

Banned pe xtrempc.ro

Ia te uita ce am gasit eu in mail azi de dimineata:

Hello, Sir Ice
Your account on XtremPC Forums has received a warning.
You have now a total of 2 warning(s).
If you somehow receive more than 3 your account will be banned.
The reasons for this are numerous, this warning is received because of this post http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?p=534238#534238 that you made.
If you don't see why you've recived this warning you could try contact Zâna Măseluţă, who gave the warning.
--
XtremPC Forum

si

Hello, Sir Ice
Your account on xtrempc.ro has now been blocked.
The reasons for this can be numerous. This final warning is received because of this post http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?p=534238#534238 that you have made.
You could try to send an e-mail to unban@xtrempc.ro and ask the Zâna Măseluţă who gave the warning to remove this ban.
--
XtremPC Forum

Ma cam asteptam la asa ceva, doar imi cunosc semenii. Si observ ca se incapataneaza sa nu ma surprinda cu nimic. Penru cine a uitat scopul unui moderator este sa iti faca experienta pe forum mai placuta, nu sa iti produca scarba raspunzand cu replici de genul "Spam de 2 lei" si "Like we give a shiet" cand dai cu o idee, ca sa dau doar 2 exemple de care imi aduc acum aminte. Pentru cine vrea mai multe poate sa vada si singur cum aproximativ jumatate din posturile lui Zâna Măseluţă sunt la fel de "incurajatoare" pentru utilizatorii forumului.
Am remarcat o problema de atitudine in cadrul forumului de ceva vreme, concretizata intr-o rigiditate in acceptarea altor pareri decat cele ale moderatorilor si o atitudine condescendeta din partea unora, in special Zâna Măseluţă. Sunt curios cum de nu a remarcat nimeni cum i-am copiat stilul de cartier in unele raspunsuri.
Probabil ca nu a mai putut de placere ca a gasit un motiv cu care sa justifice de ochii lumii un ban. In loc sa raspunda afirmatiilor mele, incearca sa scape de acuzator. Dar de fapt asta imi raspunde, imi arata ca am dreptate!
Nu prea cred ca e ok sa dai doua warning-uri pentru un singur post, da' traim in .ro, pe aici se numara asa cum a descris Caragiale in "O scrisoare pierduta"...
Eu unul sunt madru ca sunt inca in stare sa spun ce cred! Stiu cel putin o persoana care o sa imi sugereze sa imi cer scuze. De ce? Pentru ca am tupeul sa imi spun parerea? Si pentru ca intr-o lume plina de falsitate si masti am curajul sa fiu eu? Chiar nu vad de ce mi-as nega identitatea. Am facut asta prea mult timp.
Si vreau si eu sa stiu o chestie: daca recunosti ca incalci legea mai esti calificat sa fii moderator, sa ai alta functie decat cea de utilizator? Pentru ca mie unul mi se pare ipocrizie curata sa pretinzi ca poti sa aplici legea in timp ce tu o incalci cu nonsalanta.
Iar tu, stii tu bine cine esti, ramai cu masca ta pe fata in continuare. Tu care esti atat de curajos incat nici sa iti afirmi propria identitate cu o poza la topicul dedicat nu ai fost in stare.

39 de comentarii:

  1. Cam labagii XPC, regulile le aplica dupa bunul plac, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul e ca li s-a urcat sefia la cap, si au inceput... de fapt nu am de ce sa vorbesc la plural pentru ca ZM e cel care a luat-o pe miriste si se crede pe forumul lui propriu si personal. E un Becali al XtremPC-ului, cu diferenta ca Becali chiar are ceva sa arate lumii, ceva diferit de un forum care pica cu recurenta saptamanala.
    Ma amuza tare de tot ca nici nu are de ca sa imi de warning legal vorbind pentru ca postul meu apartine firmei care detine XtremPC, asa ca ei trebuie sa ii dea ban :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. da' pana la urma pentru ce post ti-a dat ban ?

    RăspundețiȘtergere
  4. gata, sry pentru double-post, nu citisem cum trebuie.
    Imi place cum se invoca "proceduri" pentru a justifica ban-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. No problem :P
    "Proceduri" despre care eu nu pot sa citesc, pentru ca am contul blocat. Probabil ca trebuie sa sterg cookie-ul ca sa vad ca guest forumul... da' mi-e prea tarsa acum, mi-am luat doza de labareli cu apa plata cu lamaie.
    Daca tot ne luam de "proceduri", uzantele normale spun un warning per post. Am intrebat pe un prieten care se ocupa de asa ceva de cand s-a inventat phpbb-ul.
    Daca-i pe asa, hai sa dam direct 3 warning-uri cand ne convine noua sa scapam de niste observatii incomode.
    Ia sa vad eu vreo 3.000 de warning-uri pentru ZM, cate unul pentru fiecare post in care apare cuvinte de genul rahat, cacat, balega, basina... in tot felul de forme, pentru fiecare post in care e arogant si nesimtit cu un user care a gresit mai mult sau mai putin, pentru fiecare post in care insulta membrii ca sa ne arate ce curat, alb si stralucitor e.

    RăspundețiȘtergere
  6. termină cu tâmpeniile. 2 warninguri e calea cea mai simplă folosind un mod de phpbb. pur şi simplu măseluţei i-a fost lene să-ţi bage nickul în lista de useri restricţionaţi din consola administratorului. 2 click versus 3 click + insert text. get it? mă mir că expertul tău nu ţi-a spus chestia asta elementară.
    btw, gaşcă, vă felicit pentru modul productiv în care v-o frecaţi pe ăst blog. toţi aveţi ceva de spus, fuck the system... dar de ce n-o spuneţi pe forum, nu că aş implica "eroismul" posesorului blogului aici. de fapt nici vorbă de aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. un anonim neimportant de pe forumul xpc. pe bune.

    1) are cumva blogul asta vre-un contor de trafic, ceva? cred ca a si-a batut recordul...(target acquired)

    2)am citit acum niste bloguri(random)de la tine... vad ca ai o experienta destul de mare in stuff like... handicapati, fraieri, inganfati... ...adica oameni cu probleme... dai dovada ca... te atrage subiectul... daca nu... poate chiar faci parte din el...

    3)atitudinea ta i-mi este cunoscuta, am mai vazut specimene... ce pot sa zic... meriti banul... era de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bineinteles ca il merit, doar am spus pe fata ce cred despre nesimtitul ala. Nu e tampit, daca ma iau dupa posturile de la overclocking si ce face pe acolo. Dar ca moderator isi baga picioarele in mama ei de treaba.
    Diferenta intre mine si el e ca eu am iau de unu' care cica ar fi mare si tare in timp ce el isi bate joc de unii care sunt mici si le e frica de un golan care nu scapa ocazia sa se anunte ca fiind o namila, cu mutra fioroasa samd. Daca asta nu-i incercare de intimidare a celor care ar avea ceva de comentat eu nu stiu ce-i.
    Trist nu e ca un nesimtit ca asta a ajuns admin sau ca scapa cu tot felul de magarii si insolente. Cu adevarat trist e ca multi useri nici nu concep ca as putea avea dreptate pe undeva.
    @fedaykin: ceea ce arata ca la partea de moderare e un las si un incompetent, ca asa nu trebuie sa explice de ce a dat ban direct, o ia pe ocolite.
    @pm: golani ca asta am mai vazut. Am mai avut discutii referitor la atitudinea lui daunatoare. L-a durut in cot.
    Ia baga tu un post de test, asa mai contra ideilor acestui personaj. Sa te vad ce incantat esti daca primesti un post reply de genul "Ete basini parfumate, esti pe langa topic ca n-ai habar despre ce vorbesti"... sau pe acolo pe undeva.
    Iar prestanta moderatorilor este o problema, si inca una importanta, pentru functionarea unui forum.
    Zicea un user, trickster parca, de topicuri poluate de mine... mda, asa se spune mai nou cand nu-ti convine parerea cuiva. A, da! Si ca e "ghei". Mhmm, sigur ca da, sa ai curajul sa incerci sa fii tu e ghei. Eu mi-as face alte griji, ca de la atata ghei in sus, ghei in jos poate le vin oamenilor idei ;). Nu ca ar fi ceva rau in asta, da' nu pe forum ca acolo e o linie directoare ;).
    Vreti sa vedeti un moderator care stie sa raspunda la o parere diferita de a lui? Uitati-va la fishbone, care la topicul cu 9/11 raspunde ca un domn parerilor contrarii lui. Si pe urma vedeti cum raspund altii ;).

    RăspundețiȘtergere
  9. :( Las Sir Ice ca vedem noi cu Banu ala... Nu se poate asha ceva... Din totdeaua mi s-au parut prea zeloshi moderatorii XPC dar chiar asha am ajuns...

    Comentariile tale sunt mai acide dar nu cred ca se merita un dublu warning.

    RăspundețiȘtergere
  10. @fedaykin : este vorba de internet, ceea ce inseamna ca o putem freca pe orice blog vrem, productiv sau nu, fara sa avem nevoie de aprobarea unui prost gramada. A, scuze, sa nu te las in dubiu : esti prost gramada. Stop failing at internet !

    Sa-ti mai explic inca o data : daca postezi de-astea pe forum iei ban. Daca vrei iti fac o schema, poate pricepi.

    Si inca ceva : pe internet nu exista lasitate; orice se poate da drept orice si poate posta ce vrea, pe unde poate. E absurd conceptul de lasitate cand vorbesti despre internet. Pricepi ?
    Pricepi pe dracu', imi racesc gura de pomana...

    RăspundețiȘtergere
  11. Btw, am citit prin Libertatea ca este dat in judecat George Copos, motiv pentru care i se suspenda functia oficiala. Socant, nu? Da' pe forum se procedeaza tipic ca in .ro, cand daca cineva ridica probleme i se da repede la gioale.
    Si nici macar asta nu-i in stare sa faca corect si cum trebuie :)))))
    Putem sa o luam pe tehnicalitati daca tineti neaparat. Daca era considerat caz de ban, trebuia dat ban nu doua warning-uri pentru aceeasi chestie. Se invart rotitele acum?
    @Lord Executron: noi am mai discutat pe tema asta, si acum este vorba de aceeasi problema ca si atunci. Atitudinea nesimtita pe care o are un moderator fata de restul useri-lor. Si stiu foarte bine ca nu sunt singurul care are aceasta parere. Chiar si john s-a scarbit de prostiile lui ZM si ne-a indrumat sa folosim pm-urile.

    RăspundețiȘtergere
  12. @cabron
    nu ai nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă o comunitate, probabil că pentru tine navigarea înseamnă să îţi bagi nasul pe-aici pe colo şi să îţi laşi mucii peste tot, pe post de semnătură. asta că tot e democraţie şi se poate spune orice oriunde.
    chiar şi aici te crezi după bloc, pe unde poţi flegma în voie...pardon, mă scuzi, acolo nu ţi se permite aşa ceva la vârsta pe care o ai; ţi-o iei urgent la mau. btw, câţi ani ai, fecior?
    să-ţi spun un secret: proastă-i mă-ta care-ţi plăteşte abonamentul de internet sau orele la cafe, dar probabil că şi despre asta aveai un feeling de multă vreme.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, se vede că i-ai zis în faţă Sire. Să-ţi amintesc momentele în care într-o fereastra de messenger îl făceai cu ou şi cu oţet, iar într-o alta, incidental chiar a lui Măselutz, il ceea ce românul numeşte, pupai in posterior?

    Şi dacă era să iei ban de când faci tu probleme, nu mai aveai cont de ceva vreme. Ia-o ca pe un, nu eşti/erai buricul forumului, şi universului forumului nu se învârtea in jurul tau. Erai doar reprezentatul unui anume tip de forumist. Tipul băgătorului în seama în toate subiectele de dragul umplerii timpului. Prea mult timp liber pe acolo, prin ASE. Cui nu-i place comment-ul ăsta, să-l ignore cu succes. Nu se adresează tuturor si punct. ;-)

    RăspundețiȘtergere
  14. fedaykin> daca esti atat de destept, du-te si posteaza articole pe Wikipedia si lasa-ne pe noi sa fim lasi aici. Asta pana in septembrie, cand intra in vigoare noul cod rutier. Dupa aia, muta-ti sediul pe carosabil...

    RăspundețiȘtergere
  15. @raven:Da' ZM nu-i in stare sa-si faca treaba fara sa iti dea tie raportul? Da' vad ca progresezi pe scara sociala a forumului de la std la ZM. Ai ambitii, nu ca m-ar mira, ca pe la voi pe acolo se cam poarta apucaturi din astea. Cuplul ala celebru are si emisiune pe PrimaTV deocamdata ;).
    Pentru posteritate discutia la care se refera d-ra e prin arhiva mea de mess. Nu mi se pare normal sa fac copy paste dintr-o discutie intre 2 persoane. Din pacate te inseli in privinta continutului ei, va trebui sa gasesti alt motiv sa fii fericita in viata ta searbada pe ziua de azi.
    Referitor la afirmatiile tale, nu cred ca vei gasi cate 5 posturi ale mele la Software, Muzica, Placi de sunet... iar la Linux nici o sansa.

    Si acum sa inteleg ca si tu si el aveti ipocrizia sa va plangeti acum ca am procedat in vazul lumii la sustinerea parerilor mele?
    Eu faceam probleme?! Si cum faceam asta? Imi spuneam parerea? Imi impartaseam din experienta mea? Si spre "surprinderea" mea am gasit si alte persoane cu pareri similare.
    Am senzatia ca intre timp am invatat cate ceva, ca dovada faptul ca am castigat cativa prieteni ;).
    Personal cred ca nu esti decat o scarba murdara care nu are altceva mai bun de facut decat sa judece toata lumea pentru a-si gasi motive pentru care e singura. Si trist e ca nu te intereseaza deloc sa schimbi ceva in privinta asta.
    Da-i inainte si zi ca asta e un raspuns ghei, pentru ca altceva nu stii sa argumentezi.
    Da' cand cineva se da de corecta si cinstita ca tine si pe urma incearca sa injunghie pe la spate nu prea are multa credibilitate.
    A trecut ceva timp de atunci, dar poate mai este in arhiva forumului, postul in care spun ca un limbaj care se refera la ras ciorbe si tras basini parfum nu isi are locul pe un forum. Asa ca sunt unele sanse ca parerea mea sa fi fost cunoscuta dinainte sa te inscrii tu pe forum.
    Iar daca l-a pupat cineva in dos pe ZM, acea persoana ai fost tu, pentru ca asta ai facut cu acel copy paste din discutia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da dom'le chiar asa, tot de la muieri ti se trage.

    RăspundețiȘtergere
  17. Amice, ai probleme serioase la mansarda. Mai iesi dracului din casa si pleaca de la sanul mamei... esti un frustrat cu prea mult timp liber (nici nu imi imaginam altfel un job la ASE) si care refuleaza pe net (like wtf??!!) ori de cate ori are ocazia. Ti-ai construit o imagine (in mintea ta bolnava) care nu se apropie nicicum de ceea ce esti in realitate. Locul tau e intr-o camera cu pereti capitonati, alaturi de ceilalti doi idioti care vor lua ban in urmatoarea perioada (phradamon si anggell).

    Vai de capul tau !

    RăspundețiȘtergere
  18. @fedaykin
    Ti-am zis ca imi racesc gura de pomana...
    Pot sa spun ca am 10 sau 30 de ani, pot sa spun ca imi plateste mamica abonamentul la net sau ca muncesc 10 ore pe zi. Nu are importanta, ideea e ca pot sa zic orice, si ca mi se rupe daca un prost gramada ma crede sau nu.
    Acum pricepi in sfarsit ce vreau sa zic ? Probabil ca nu, pentru ca esti un ratat social care nu intelege nimic din internet. "Comunitati" si internet ? Prostule...

    RăspundețiȘtergere
  19. @std: de la femei? Exista femei si femei. Iar daca pe tine te-a adus barza, pe mine m-a nascut maica'mea asa ca da, se poate spune ca mi se trage de la femei.
    @dashrink: comentariu din pacate nesustenabil cu vreo urma de dovada.
    Poate ca nu ai remarcat, dar intr-o democratie poti sa ai ce parere vrei, sa ti-o spui, sa o argumentezi... iar eu am facut asta. Diferenta e ca daca incearca sa ma ia la misto ZM eu nu pot sa-i dau ban pe forum, asa ca raspund cum pot.
    Sa stii ca nu strica un job in ASE, inveti multe pe acolo, e o scoala buna pentru supravietuire.
    Era pe vremuri ceva care se numea Manifestul Moderatorului, dar se pare ca s-a desfiintat si a cam fost calcat in picioare.
    L-am studiat destul pe ZM, raspunsurile lui si atitudinea nociva pentru un forum s-au dezvoltat in timp. In ultima vreme nu am facut decat sa incerc sa-i imit comportamentul si stilul.
    Lasati ipocrizia si pupincurismele, la overclocking se pricepe, are evidente cunostiinte de fizica, chimie, o cultura aparent bogata... dar toate sunt o spoiala daca in spate esti un mitocan care-i umileste pe cei mai mici decat el cu raspunsuri abuzive, arogante si de snob menite sa te faca sa te crezi un vierme in timp ce el este cool si masculin si uau ce tare e.
    Ca moderator nu-i in stare sa-si faca treaba corect (btw, nici acum nu a fost modificat anuntul despre up-uri la sectiunile de vanzare cumparare). Iar ca admin nici atat, perioadele in care forumul e picat nu pot fi negate.
    In definitiv nu-i decat o manifestare a starii .ro, nu-i deloc unic, multi ca el o fal-fal in lumina reflectoarelor doar pe baza de tupeu si nesimtire si ceva spoiala.
    Mie mi-a ajuns de el cand a inceput cu aberisme referitoare la o cea mai buna prietena a mea, nu c-o sa aveti vreunul dintre voi vreodata ocazia sa cunoasteti pe cineva ca ea, si posibil sa mai existe si alte consecinte in viitor.

    Referitor la urmatoarele ban-uri n-are decat sa ajunga sa aiba un forum gol, in care toata lumea o sa fie de acord cu el, toate posturile vor fi la fel.
    Dar nu pot sa nu observ ca e ceva lume care nu-i multumita de prestatiile lui. Asta nu-ti spune nimic? Nu observa nimeni ca sunt atat de multi printre userii activi pe forum cu warning-uri?

    RăspundețiȘtergere
  20. Zâna nu e admin cu acces la server, aşa că perioadele down ale forumului pune-le în cârca lui John sau a isp-ului. Eu înţeleg că încerci să-i găseşti vină în tot, dar acolo chiar nu e treaba lui. ;)
    Oricum, aia cu std a fost criminală. Să nu mai fie moderator că bea bere. Jesus, tu chiar nu îţi dai seama cât de penibil eşti?
    @dashrink, mai uşor cu previziunile astea despre banuri, că nu e chiar aşa cum crezi tu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Atunci poate nu am remarcat eu partea in care se anunta ca nu mai e admin. Pentru ca imi aduc aminte de anuntul lui john in care se anunta numirea. Si cum am observat ca se practica numirile pe viata... Oricum partea cu adminul e minora, si observ cu vadita satisfactie ca nimeni nu afirma pe aici ca posturile ZM sunt decente si politicoase ;)
    Deci e ok sa fii minor, sa bei bere cu alcool si sa incalci legea si sa fii moderator. Ok. Penibil? Eu nu prea cred, atata timp cat este comisa o infractiune pot sa am motive sa ma indoiesc de moralitatea persoanei in cauza si sa imi pun intrebari.
    Mai e ok si daca se drogheaza? Cu un joint din cand in cand? Sau daca trece la chestii mai serioase si mai tari tot ok este? E ok sa te lauzi pe un forum cu o medie de varsta destul de mica cu infractiunile pe care le comiti? Eu cred ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu esti tu ala cu contrabanda?

    RăspundețiȘtergere
  23. @ alex :
    Ma rog, ideea e ca pe un forum de genul XPC mai mult de 50% (personal as merge pe +70%, dar hai sa fiu indulgent) sunt minciuni, exagerari sau tampenii. O infractiune recunoscuta pe un forum are sansa mare sa fie doar un act de teribilsm, sau o minciuna oarecare.
    Problema adevarata este atitudinea de 2 lei a ZM fata de userii care nu ii canta in struna; el considera ca are dreptul sa flegmeze pe oricine, fara ca respectivul sa aiba drept la replica. Evident, cand cineva raspunde totusi, intra in "vizor" ca recalcitrant, si pana la urma ia warnings/ban; dupa care se invoca respectarea "procedurilor" ca justificare. Blah...

    RăspundețiȘtergere
  24. sir ice sa stii ca imi pare rau ca ai fost banat! a fost o exagerare si sper sa se revina asupra ei! insa sa stii ca si tu ai sarit calul, poate nu cu fiece afirmatie individuala, dar atitudinea ta a fost ... deplasata. ce iti pasa tie ca void e retras??!!! sau ca std bea bere??!!! ce tu nu beai? si faza cu "legea", hai sa fim seriosi, ceea ce conteaza la un moderator e cum modereaza, nu cata bere bea.... cu ZM ai insa partia dreptate, stilul lui, chiar dc e amuzant cand se refera la tine isuti e deranjant. oricum o discutie nu se face in acel stil al lui, el ucide un subiect nu vorbeste.....

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu pot comenta ce s-a intamplat, eu unul abia acum am vazut ca ai fost banat, a trebuit sa caut ca sa imi dau seama care a fost motivul.
    Oarecum era previzibil, in ultima vreme te-ai certat cam cu toata lumea, si nu prea pot intelege motivul. Nimeni nu cred ca a inteles, acel forum este unul care in general dezbate probleme/stiri/noutati si ce dracu mai e prin lumea IT, nu prea se vrea unul sentimental.
    Probabil ca o atitudine de a ta mai indiferenta si o concetrare mai mare pe subiect nu iti aducea toate astea.
    Eu unul am avut ceva "ciocniri" pe ici pe colo cu tine, insa nu pot spune ca ti-am dorit sa te alegi cu un BAN. Nu am nimic de castigat, nimic de pierdut, insa incearca sa analizezi putin ultima ta activitate pe forum si probabil ca vei intelege mai bine.
    Atitudinea ta superioara fata de restul userilor, ti-a atras multe antipatii iar comentariul tau in acel topic a pus capac la o situatie si asa exploziva.
    Judecata ta in ce privesc moderatori nu mi s-a parut ok, e treaba lor, nu stiu de ce te interesa atat de ce face unul sau atul. Void e ocupat ... treaba lui, Maselutz modereaza in masura in care este John de acord, iar std pls, acum sa il condamni ptr ca a spus pe undeva ca a baut nu stiu ce bere si ca e minor ... scuzele mele, dar a fost patetic, cred ca este suficient de inteligent sa isi stie limitele, si are si parinti cat e minor sa i-le impuna.
    Nu condamn aici si nu apar pe nimeni, nu sunt de partea nimanui, dar atat vreme cat in acea comunitate restul pot traii si fara sa sufere de persecutii, probabil ca si tu puteai face la fel.
    Bafta si have a good live !

    ice01 !

    P.S. Si voi astia restul mai putin implicatii in fenomen sau care nu aveti nici o legatura, va recomand sa va abtineri de la comentarii pe marginea subiectului ptr ca nu stiu in ce masura va priveste.
    Nu puteti vorbii si comdamna o parte sau alta atata vreme cat sunteti offside ...
    Haidi pa !

    RăspundețiȘtergere
  26. hei, salutare, nu am mai dat demult pe aici.
    din punct de vedere propriu si personal, mie chiar imi place ZM, chiar daca te face uneori sa te simti aiurea.Dar il consider inteligent si pe faza. Chiar daca si tu, Sir Ice, ai unele posturi care cer bobarnace si tot imi esti prieten, chiar daca ne mai luam in colti pe diferite teme.
    razbelul dintre cabron si fedaykin m-a daramat de pe scaun de ras.Baieti, nu va sfiiti si, mai ales, nu ingropati securea. Sa curga sanjeeeeeee!!!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Parerea mea e ca de aia se numeste forum sa iti expui parerile si sa le sustii, nu sa stea toti inlinie in fata lui maselutz ca lui i se permite sa taie si sa spanzure, sa faca ghei pe oricine, sa injure orice, sa comenteze offtopic si apoi sa "aplice regulamentul"...
    Eu zic ca acuma daca tot s-a creat precedentul sa se dea warn-uri pt toate expresiile cu basini, cururi, jackass. Si sa numaram statistic ca
    maselutz numai in ultimul an isi putea lua vreo cateva sute de warn-uri pe chestii de astea. Asa ca sa ma scuteasca toti astia care au coloana flexibila cand le trimite maselutz vreun pm...
    Dar nu, el e marele zeu al mistoului, el face pe oricine, dar daca ii raspunde careva tot cu misto-uri ii cauta ceva pana il elimina de pe forum (mai e si cazul lui bufnila daca va aduceti aminte). Dar asa e balcanismul nostru si peste tot e cate unul "primus inter pares", mai egal decat altii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Experienta mea arata ca sunt mai destept si mai cu mot decat foarte multa lume :D (multumesc mami si tati :D). Si care va sa zica e ok pentru unii care sunt moderatori sa se dea cool, sa fie aroganti si sa dea superiori... da' cand le serveste cineva propria doctoriuta... dar vai, e incredibil... nu se poaaaateee asa ceva... se ineaca!!! E incredibil, dar absolut incredibil dom'le!
    Daca-i ocupat sa nu mai fie mod, cand nu mai e ocupat sa fie din nou daca intruneste calitatile. Yep, sunt contrabandist. Dar nu sunt moderator ;), diferenta esentiala. Si problema reala, si cred ca am mai spus asta, e faptul ca se lauda cu asa ceva. Incurajarea minorilor sa comita acte ilegale ar trebui sa fie ceva rau, nu?
    Observ ca tot mai multa lume e de acord cu observatiile privind stilul de moderare pe forum. Sunt curios dac-o iesi ceva din asta. Functia de moderator ar trebui reevaluata periodic, nu sa fie o condamnare pe viata.
    ice01: si sclavii puteau traii pe plantatii fara sufere persecutii. Interesant ca ai folosit termenul persecutii. Eu as zice ca esti cam de acord cu mine in multe privinte ;).

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu unul nici nu mi-am dat seama ca esti banat pana in momentul in care vroiam sa vad de ce a fost picat forum-ul ieri seara... Nici macar nu ai aparut in topicul cu useri banati, nimic. Surpriza nu e mare, teoretic tu "o ceri" cam de cand am redevenit eu user activ, adica de asta toamna. Fiecare intelege acel "o ceri" cum vrea. Eu unul consider ca primul warn ti l-ai cam meritat, dar pentru ce ai zis acum, nu stiu daca meritai nici macar alt warn, in nici un caz ban. Eu nu iti tin acum partea, nu le tin nici lor partea, personal eu cu Void nu cred ca am schimbat o vorba de cand sunt pe forum(vorbesc de vorbe pe forum, ca "live" nu cred ca am schimbat cu cineva), iar cu ZM poate o data. Eu inteleg ce vroiai tu sa faci, dar cred ca mai bine nu mai ziceai nimic, presupun ca ti-ai dat seama de la inceput ca nu o sa ai sorti de izbanda. Eu pot sa zic ca mi se parea cam puieril atunci cand la interventia ta, mai sareau 5 sa zica ca nu le pasa de ce zici tu. Eu am avut user pe forum si prin 2002 parca si atunci situatia statea altfel. Imi placea ca erau moderatori pe sectiuni, pe langa faptul ca era si mai avantajos pentru ei, era si pentru noi. Erau un Seth965, ub Bossman mai activ, un Ricardo saritor, situatia era altfel. Cu siguranta nu o sa se mai ajunga acolo, dar daca timpurile s-au schimbat, trebuia in oarecare masura, macar de ochii lumii sa te schimbi si tu. Eu nu am dus pana acum nici un razboi cu nimeni de acolo, doar ice01 a inteles gresit cateva posturi ale mele, dar apoi am discutat pe PM si am rezolvat situatia, fara suparari din partea mea si presupun ca nici din partea lui. Uite mai nou mi s-a reprosat ca ma bag in discutii despre placi video cand eu am un amarat de GeForce2. Nu am reactionat aiurea, am replicat cat am putut de discret si din ce am vazut spiritele s-au calmat. Sunt persoane si persoane pe un forum, si trebuie sa incercam sa ne intelegem cu toate. Si ma am o ultima intrebare: ai dat mail, sau ai de gand sa dai la unban@xtrempc.ro ?

    P.S.: Acum mi-am adus aminte de faza cu std si bautura... Sincer aici ai exagerat cu mult, eu acu 3 ani deschideam topicuri despre alcool/fumat si nu zicea nimeni nimic. Si nu cred ca aceasta "incalcare a legii"(sincer nu stiu cati nu o incalca) are de-a face cu moderarea unui forum. Totusi nu e un politist care a recunoscut ca a luat parte la o crima... Si in rest pare baiat bun, nu stiu cand te-a suparat pe tine, poate pentru ca se intelege cu Void mai bine...

    Bafta si sper ca intr-o zi sa mai vad un post de-al tau pe forum!

    P.S.S.: Mi-am dat userul de pe forum, in general nu imi place sa "o dau" anonima! :))

    RăspundețiȘtergere
  30. BTW Sire, eu zic sa incerci sa trimiti email de unban lui John, sau daca nu sa scrii cuiva din redactie si sa le trimiti linkul de la blogul tau si de la comentariile de pe blog, ca sa-si dea seama ca turnul de fildes nu e asa de alb...

    RăspundețiȘtergere
  31. Ba, eu zic sa-l dai pe ZM in judecata.

    RăspundețiȘtergere
  32. Stai ca-mi iau si eu ban imediat...sa-mi termine de citit boyarul sfantul maslu...

    RăspundețiȘtergere
  33. Sincer? Stiam la ce sa ma astept, si nu am fost dezamagit.
    Candva tot trebuia sa se intample, si am zis sa fie in conditiile mele si spunand ce am de spus.
    Nu vad de ce as da un mail, eu nu am gresit cu nimic. Nici chiar la primul warning, dovada si faptul ca textul respectiv a ramas neatins. Am explicat deja motivele pentru care am ales acea exprimare.
    Tot asa nu vad de ce as da bani ca sa-i pun o funie de gat lui ZM, o sa faca asta singur si pe gratis.
    Moderatorii si-au cam luat vacanta de ceva timp, problema semnalata si de mine. Dar nu prea i-a interesat sa o rezolve.
    Nu-i un capat de tara ca forumul merge aiurea, e doar trist si e pacat ca s-a cam dus naibii din multe puncte de vedere.
    Pe Boyarul lasa-l in pace, de cat stie atata face. Tagma lui a cantat intotdeauna in struna puterii, inca din negura timpului au fost in pat impreuna ;).
    Le multumesc pentru suport celor care au avut si au curajul opiniei proprii si personale.
    Parerea mea e ca restul pot sa se duca pe forumuri gen coolgirl.ro sau eva.ro unde lumea sare isterizata pe scaun cand apare un soricel, dar nu are nici o problema sa bage cate un cutit mai mult sau mai putin pe la spate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Problema ca pe coolgirl dai de indivizi gen tudor.b. ;)

    RăspundețiȘtergere
  35. Da, dar macar forumurile alea nu au pretentii si nu ai asteptari de la ele.

    RăspundețiȘtergere
  36. Vai, dar ce se-ntampla, a luat ban un Gold Member de pe XPC Forum? Pai asta dovedeste in opinia mea, ca acolo se aplica regulamentul, si nici statutul de membru nu este pe viata, cum sunt unii tentati sa creada.

    Oricum, un forum este pentru discutii si fun, nu sa faci o viata din el. Sir Alex Ice, cred ca tu te-ai luat prea mult in serios. Get a life...

    RăspundețiȘtergere
  37. asta ultimul anonim dupa limbaj si analiza constructiei frazelor pare a fi s]lent, care pe forum o sa vedeti pe la arhiva ca cerea crackuri si altele de genul si nu a luat ban...
    Daca nu e el, my mistake... dar tot nu poti sa nu observi ca pentru unii sunt unele masuri pe forum si pentru altii altele...

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunteti de coma... toti ! :)))) Mi-ati trezit un zambet pe buze si va admir pentru asta.
    Pe de alta parte atat forumul XtremPC cat si alte locuri imi lasa un gust cam amarui, in nici un caz nu mai e ce a fost si nu pot sa zic ca e mai bine acum.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nici eu nu am putut să trec cu vederea atitudinea aparent agasantă a unor moderatori cu statut destul de important de pe forum.
    In cazul lui Sir Ice, ce s-a intamplat nu este decât o răfuială personală, am avut ocazia să citesc posturile şi nu cred că era cazul de ban, hai să zicem un mic warn.
    Ceea ce nu observă unii este incă aerul de comunism care domneşte in ţara asta de cacat, odata ce ti-ai impus parerea, esti usor persecutat.
    Eu personal il stimez pe Sir Ice ca user si pentru modul in care isi impune parerea.
    Din pacate Zana Maselutza, acest Lăpuşneanu al forumului nu se va oprii aici, eu personal nu am avut probleme cu vreun moderator, dar am observat pe parcurs ca numeroşi membri au fost banati fara drept de apel.
    Adesea eşti luat la mişhto, cu toate ca ai dreptate, daca nu eşti prost eşti bou.
    Asta e traim in Romania.

    BTW: nu cred ca are nimeni dreptul sa judece pe altcineva si sa vina cu remarci de genul Get A Life, mai ales daca nu are habar despre ce e vorba, asta numai in cazul in care vrea sa arata ca e un lamer care nu vrea sa caute decat flameuri.

    RăspundețiȘtergere